Βρίσκεστε εδώ:  / FEATURED / ΒΟΛΟΣ / Επανεκλογή του Κώστα Αγοραστού στη Περιφέρεια Θεσσαλίας
Επανεκλογή του Κώστα Αγοραστού στη Περιφέρεια Θεσσαλίας

Επανεκλογή του Κώστα Αγοραστού στη Περιφέρεια Θεσσαλίας

Την επανεκλογή του νυν Περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κώστα Αγοραστού, δείχνουν τα μέχρι στιγμής αποτελέσματα των εκλογικών τμημάτων, αφού μετά την ενσωμάτωση 650 από τα συνολικά 1.625 εκλογικά τμήματα σε επίπεδο τεσσάρων νομών -ποσοστό 40% συγκεντρώνει το 55,02% των ψήφων, με το μεγαλύτερο ποσοστό να το πιάνει στις Σποράδες με 58,46% σε 11 από τα συνολικά 28 εκλογικά τμήματα.

Στη Μαγνησία η παράταξη “ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ” σε 159 από τα 350 εκλογικά τμήματα παίρνει 52,41%, με δεύτερη τη παράταξη “Η ΘΕΣΣΑΛΙΑ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΑΣ” (Β. Τσιλιμίγκας) με 24,66%, τρίτη η παράταξη “ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ” () με 6,96%, τέταρτη η “ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ” με 6,25%, και πέμπτη η “ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΙΑ” (Μαρ. Μπίλλη) με 3,82%.

Δήλωση περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κώστα Αγοραστού για το εκλογικό αποτέλεσμα

«Ευχαριστώ όλες τις Θεσσαλές και τους Θεσσαλούς μέσα από την καρδιά μου, για τη μεγάλη αγάπη, την εκτίμηση και την εμπιστοσύνη. Υποκλίνομαι στην εντολή τους. Απέδειξαν ότι η της Αυτοδιοίκησης νίκησε. Απέδειξαν ότι όπως λέει και ο Αριστοτέλης πολιτικά ενωμένοι μπορούμε να κάνουμε θαύματα, να κυριαρχήσουμε και να προοδεύσουμε.

Ευχαριστώ όλους τους υποψήφιους περιφερειακούς συμβούλους, που ήταν η δύναμη και ο πυρήνας της Συμμαχίας υπέρ των Πολιτών. Μια δύναμη που εξαπλώθηκε παντού απ άκρη σε άκρη της Θεσσαλίας.

Σήμερα ανανεώνουμε το νήμα της συνέργειας, της συνεργασίας, της αποτελεσματικότητας, της δημιουργίας και της κοινωνικής συνοχής.

Ανανεώνουμε το νήμα της Θεσσαλικής ιστορίας που σήμερα ξαναγράφεται δημοκρατικά, ελεύθερα, χωρίς διακρίσεις, χωρίς αποκλεισμούς. Μια διαφορετική Αυτοδιοίκηση όπως την θέλει ο κάθε άνθρωπος. Αυτοί είμαστε.

Η ευθύνη μας είναι μεγάλη. Εμείς υποσχόμαστε να ανταποκριθούμε στο ακέραιο και να επιστρέψουμε στο πολλαπλάσιο την αγάπη και την εμπιστοσύνη των Θεσσαλών.

Σήμερα νίκησε η . Σήμερα οι γράψαμε .

Θα μας συντροφεύουν πάντα οι μεγάλες αγκαλιές σας, η δύναμη που μας δώσατε σήμερα. Δεν περιγράφεται το συναίσθημα, δεν περιγράφεται αυτή η στιγμή.

Ευχαριστώ την οικογένειά μου και όλους τους για τον μεγάλο αγώνα τους.

Ευχαριστώ όλους όσοι πήγαν στην κάλπη αλλά και όσους δεν πήγαν.

Είμαστε εδώ για όλους. Σήμερα είναι μια μέρα ενότητας.

Ανεβάζουμε τη πιο ψηλά.

Υποκλίνομαι σε όλους σας για την βοήθεια και την αγάπη σας.

Είμαστε η παράταξη της δημιουργικής ανατροπής. Και σήμερα ανατρέψαμε το ρητό «ουδείς προφήτης στον τόπο του». Θα είμαστε συνοδοιπόροι σε αυτή την πορεία για τα επόμενα τέσσερα χρόνια. Γιατί στη ζωή μετράνε οι συνοδοιπόροι και όχι οι γκεστ σταρ. Σε αυτό τον αγώνα της ζωής ήμασταν εδώ και θα είμαστε όλοι εδώ…»

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • #συλλήψεις και πρόστιμα στη Μαγνησία #συλλήψεις - https://t.co/MzAQZUgiJQ -

  • Ανανέωση συνεργασίας Δήμου Σκιάθου με την Marketing Greece #ΔήμοςΣκιάθου - https://t.co/z8uSkr9VTA -

  • Στην ασφαλτόστρωση του δρόμου #Λεφόκαστρο-#Κάλαμος προχωρά η δημοτική αρχή Νοτίου Πηλίου - https://t.co/Zgq7IMq72A… -

"Αλιεύοντας" την είδηση