Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » FEATURED » Μεγάλη ποσότητα λαθραίου οινοπνεύματος σε Κιλελέρ και Στεφανοβίκειο
Μεγάλη ποσότητα λαθραίου οινοπνεύματος σε Κιλελέρ και Στεφανοβίκειο

Μεγάλη ποσότητα λαθραίου οινοπνεύματος σε Κιλελέρ και Στεφανοβίκειο

Από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Λάρισας εντοπίστηκε μεγάλη ποσότητα λαθραίου οινοπνεύματος, η οποία προοριζόταν για τη παρασκευή αλκοολούχων ποτών, σε αποθηκευτικούς χώρους επιχείρησης στις ευρύτερες περιοχές της Λάρισας και της Μαγνησίας.

Για την υπόθεση συνελήφθη ένας 60χρονος ημεδαπός, ιδιοκτήτης της επιχείρησης, ενώ σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος ενός 35χρονου Έλληνα , για του Τελωνειακού Κώδικα, για και για πρόσληψη και απασχόληση μη νόμιμων αλλοδαπών.
Επιπλέον, συνελήφθησαν δύο 22χρονοι αλλοδαποί, εργάτες της επιχείρησης, διότι στερούταν νομιμοποιητικών εγγράφων παραμονής στη χώρα .
Σε συντονισμένη αστυνομική επιχείρηση που οργανώθηκε και πραγματοποιήθηκε  στις 06-11-2019 από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Λάρισας, διενεργήθηκαν σε αποθηκευτικούς χώρους της επιχείρησης, σε περιοχές του Δήμου Κιλελέρ Λάρισας και του Δήμου Ρήγα Φεραίου Μαγνησίας, κατά τις οποίες βρέθηκαν
συνολικά και κατασχέθηκαν:
(13) δεξαμενές περιέχουσες (13) τόνους αιθυλικής αλκοόλης,
(60) φιάλες αλκοολούχο ποτού των 700ml,
(6.553) πλαστές αυτοκόλλητες ετικέτες διαφόρων επωνυμιών αλκοολούχων ποτών
(1.052) λίτρα αλκοολούχου υγρού,
τέσσερα πλαστικά δοχεία των 10 λίτρων με αιθυλική αλκοόλη,
τέσσερα πλαστικά δοχεία των 10 λίτρων με αλκοολούχο υγρό
και
δύο πλαστικά δοχεία του 1,5 λίτρου με διαλύτη-νέφτι.
Επιπλέον, κατασχέθηκαν δύο Ι.Χ. φορτηγά αυτοκίνητα, μία ρυμουλκούμενη κλειστή καρότσα και ένα μη αυτοκινούμενο παλετοφόρο, ως μέσα για τη διευκόλυνση της παράνομης δραστηριότητας.
Κατά τις στους χώρους κλήθηκαν και συνέδραμαν υπάλληλοι του Τμήματος Δίωξης του Τελωνείου Λάρισας και της Χημικής Υπηρεσίας Λάρισας.
Από υπαλλήλους του Τελωνείου Λάρισας δεσμεύτηκαν (13.784,5) λίτρα χύμα και εμφιαλωμένου οίνου, ενώ από υπάλληλους της Χημικής Υπηρεσίας ελήφθησαν δείγματα από τις προαναφερόμενες κατασχεθείσες ποσότητες αλκοολούχων υγρών και τη δεσμευθείσα ποσότητα οίνου για χημική ανάλυση.
Οι συλληφθέντες, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Λάρισας, οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Διημερίδα για το τουριστικό προϊόν στη Σκιάθο από το Επιμελητήριο Μαγνησίας #Σκιάθος… - https://t.co/h3NuKiRktJ -

  • Συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Μαγνησίας στον Βόλο #ΣΥΡΙΖΑΠΣΜαγνησίας - https://t.co/RjLD4n3XCN -

  • Η Νίκη Βόλου σε λαϊκό αγώνα δρόμου #ΓΣΝΙΚΗΒΟΛΟΥ - https://t.co/6KvtNctsLa -

"Αλιεύοντας" την είδηση