Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » FEATURED » Μεγάλη φωτιά σε Βελεστίνο, Αγ. Γεώργιο Φερρών, Σέσκλο και Διμήνι
Μεγάλη φωτιά σε Βελεστίνο, Αγ. Γεώργιο Φερρών, Σέσκλο και Διμήνι

Μεγάλη φωτιά σε Βελεστίνο, Αγ. Γεώργιο Φερρών, Σέσκλο και Διμήνι

Φωτιά ξέσπασε πριν λίγη ώρα σε αγροτική περιοχή μεταξύ υ και .

Στο σημείο βρίσκονται  .

Η που έχει ξεσπάσει στο και στον Άγιο εώργιο είναι  μεγάλη και σύμφωνα με πληροφορίες καίγονται σπίτια στον Άγιο εώργιο, ενώ το χωριό εκκενώθηκε.

Η κατάσταση που επικρατεί είναι πολύ δύσκολη, καθώς πνέουν ισχυροί άνεμοι.

Η φωτιά έχει ξεσπάσει στην περιοχή του Βελεστίνου, προς το Αερινό, ενώ καίγεται κτηνοτροφική μονάδα λίγο έξω από το Βελεστίνο.

Στο σημείο είναι 20 άνδρες, έξι οχήματα ενώ συνδράμουν και εναέρια μέσα.

Προειδοποιητικό μήνυμα από την γραμμή 112 του Υπουργείου Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, έλαβαν πριν από λίγα λεπτά στα κινητά τους οι κάτοικοι της Μαγνησίας, για το μέτωπο της πυρκαγιάς που έχει ξεσπάσει στην περιοχή του Δήμου Ρήγα Φεραίου και πλήττει αυτή την ώρα το χωριό Άγιος Γεώργιος, το Βελεστίνο και το Σέσκλο.

Από το υπουργείο συστήνεται στους πολίτες να βρίσκονται σε ετοιμότητα και να ακολουθούν τις οδηγίες των αρχών.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο οικισμός του Φερών εκκενώνεται αυτή την ώρα από τους κατοίκους.

Η φωτιά έφτασε στο Σέσκλο στην Α' ΒΙΠΕ Βόλου

Βίντεο ανάρτησε κάτοικος στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης κάνοντας γνωστό ότι οι φλόγες έφτασαν ήδη και στο Σέσκλο, ενώ πληροφορίες κάνουν λόγο ότι η φωτιά έχει φτάσει και στο Κέντρο Ιππασίας Σέσκλου, όπου έχουν απομακρυνθεί τα άλογα.

Άλλη εστία φωτιάς ξέσπασε στην Α' Βιομηχανική Περιοχή Βόλου και εργαζόμενοι σε βλέποντας τις φλόγες ξεκίνησαν να εγκαταλείπουν τον χώρο.

Εκκενώνονται Διμήνι, Παλιούρι και Βιομηχανική Περιοχή Βόλου
Εκκενώνονται οι περιοχές Διμήνι, Παλιούρι και Βιομηχανική Περιοχή Βόλου. Οι κάτοικοι ειδοποιήθηκαν με μήνυμα από το 112 προκειμένου να εκκενώσουν τις παραπάνω περιοχές και να κατευθυνθούν προς Βόλο.
Συγκεκριμένα το μήνυμα αναφέρει: «Αν βρίσκεστε στις περιοχές Διμήνι, Παλιούρι και Βιομηχανική Περιοχή Βόλου εκκενώστε τώρα προς Βόλο. Πυρκαγιά στην περιοχή σας. Ακολουθείτε τις οδηγίες των αρχών».

 

Nέα φωτιά στη συνοικία της Νεάπολης

Nέα φωτιά στη συνοικία της Νεάπολης, καθώς καίγονται ξερά χόρτα πίσω από το γήπεδο.

Στο σημείο έσπευσαν δυνάμεις της Λέσχης Ειδικών Δυνάμεων Μαγνησίας με αυτοκίνητο που έχει υδροφόρα, που βρίσκονται σε επιφυλακή καθώς η πλειοψηφία των πυροσβεστικών οχημάτων βρίσκεται στο μέτωπο του Βελεστίνου- Αγίου Γεωργίου- Σέσκλου- Διμηνίου κ.α.

Ωστόσο ένα πυροσβεστικό όχημα μεταβαίνει στο σημείο για να συνδράμει τους .

[Fancy_Facebook_Comments language="el_GR"]
"Αλιεύοντας" την είδηση