Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » FEATURED » Με τον υπουργό Εθνικής Άμυνας Ν. Παναγιωτόπουλο συναντήθηκε ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κ. Αγοραστός
Με τον υπουργό Εθνικής Άμυνας Ν. Παναγιωτόπουλο συναντήθηκε ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κ. Αγοραστός

Με τον υπουργό Εθνικής Άμυνας Ν. Παναγιωτόπουλο συναντήθηκε ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κ. Αγοραστός

Ο περιφερειάρχης Θεσσλίς συναντήθηκε σήμερα με τον υπουργό Εθνικής Άμυνας Νίκο Παναγιωτόπουλο, στην έδρα της Περιφέρειας ς, στο πλαίσιο επισκέψεων του υπουργού σε στρατιωτικούς σχηματισμούς στη .

Στη συνάντηση συζητήθηκαν όλα τα θέματα διμερούς ενδιαφέροντος και τονίστηκε η καλή συνεργασία που υπάρχει μεταξύ Περιφέρειας Θεσσαλίας και Υπουργείου Εθνικής Άμυνας.

Ο περιφερειάρχης επανέλαβε πως «για τη Θεσσαλία η παρουσία και λειτουργία ισχυρών στρατιωτικών σχηματισμών προσδίδει ιδιαίτερη αξία στην περιοχή.

ι' αυτόν ακριβώς το λόγο η Περιφέρεια στηρίζει όχι μόνον την παραμονή αυτών των μονάδων αλλά και τη διαρκή αναβάθμισή τους.

ι' αυτό έχουμε εντάξει στο την αναβάθμιση του Στρατιωτικού Νοσοκομείου Λάρισας, την αναβάθμιση του κτιρίου της 1ης Στρατιάς, καθώς και την προμήθεια εξοπλισμού Πολιτικής Προστασίας για την 1η Στρατιά (μηχανήματα και για την έγκαιρη επέμβαση και αντιμετώπιση φυσικών καταστροφών)».

Ο Κ. Αγοραστός ζήτησε από τον κ. Παναγιωτόπουλο να μεταφέρει στους αξιωματικούς, υπαξιωματικούς και οπλίτες των «τα αισθήματα ευγνωμοσύνης σύμπαντος του Ελληνικού λαού και ιδίως των Θεσσαλών για την ανεκτίμητη προσφορά τους».

Ο κ. Παναγιωτόπουλος έδωσε στον περιφερειάρχη αναμνηστική πλακέτα του ΥΠΕΘΑ, ενώ από την πλευρά του ο κ. Αγοραστός πρόσφερε στον υπουργό ένα αναμνηστικό λεύκωμα με την ιστορική και πολιτιστική εξέλιξη της Θεσσαλίας στο πέρασμα των αιώνων.

"Αλιεύοντας" την είδηση