Βρίσκεστε εδώ:  / FEATURED / ΜΑΓΝΗΣΙΑ / Με τον Παγασητικό δεν χωρούν πολιτικά και άλλα παιχνίδια
Με τον Παγασητικό δεν χωρούν πολιτικά και άλλα παιχνίδια

Με τον Παγασητικό δεν χωρούν πολιτικά και άλλα παιχνίδια

Μεγάλη σύγχυση και θόρυβος επικρατεί στο Βόλο, όσον αφορά στη ρύπανση ή μη του Παγασητικού Κόλπου. Όλοι οι πολιτικοί ταγοί πλειοδοτούν και αντιμάχονται για ίδιον όφελος, αλλά το θέμα του Παγασητικού δεν μπορεί να αποτελέσει, εν προκειμένω, το «μήλον της έριδος».Εν ολίγοις: Με τον Παγασητικό δεν χωρούν πολιτικά και άλλου τύπου παιχνίδια!!!!

Πληροφορηθήκαμε σήμερα από την αντιπεριφερειάρχη Δωροθέα ότι η αντιπεριφέρεια Θεσσαλίας έκανε ελέγχους και ότι θα προσφύγει στον εισαγγελέα για την ρύπανση του Παγασητικού κόλπου, μόλις ολοκληρωθεί ο φάκελλος .

Το θέμα παραμένει αναπάντητο: πόσο … βαθύ είναι το κράτος; και τίθεται το ερώτημα: πότε θα γίνει αυτή η προσφυγή;

Από την άλλη πλευρά ο της ΔΕΥΑΜΒ δια του προέδρου του Δημήτρη Κουτσιφέλη τονίζει ότι έχει αποστείλει στη επτά υπηρεσιακά σημειώματα για τη , χωρίς να υπάρξει καμία αντίδραση.

Τη θέση αυτή αντικρούει ο αντιπρόεδρος της ΔΕΥΑΜΒ κ. Παπαευσταθίου ο οποίος δήλωσε ότι «δεν είχαμε καμία πληροφόρηση μέχρι την Τετάρτη ότι υπήρχε πρόβλημα».

Κατά άλλους, τα λύματα είναι εντός των ορίων που προβλέπονται, αλλά εδώ υπάρχει ένα κενό: Ενώ παλιότερα ο αφρός που εμφανίζονταν στο Παγασητικό περισυλλέγονταν και μεταφερόταν στον ΧΥΤΑ Βόλου ,πλέον, μετά την απόφαση της Ε.Ε. που ενέκρινε η Ελλάδα , απαγορεύεται η συγκεκριμένη λύση.

Ο δήμαρχος Βόλου και πρόεδρος της ΔΕΥΑΜΒ , επέλεξε , μόλις καταλάγιασε ο…κουρνιαχτός, όσο πιο αναίμακτα γίνεται, να δώσει αύριο συνέντευξη τύπου.

Τέλος υφίσταται το Λιμεναρχείο που μέχρι σήμερα δεν έχει πάρει θέση ούτε έδωσε στοιχεία για το εάν υπάρχει ρύπανση ή όχι στον Παγασητικό , ούτε επέβαλε πρόστιμα επ’ αυτού.

Ευλόγως τίθεται η απορία: ποιοί νοιάζονται γι’ αυτή την πόλη; Όσοι θεωρούν ότι κάνουν (δια ποίου όφελος άραγε;) ή όσοι από εμάς που ζούμε από πάππου προς πάππου και θέλουμε την πόλη και τον Κόλπο της υγιείς, πρωτίστως για τα ;

Λοιπόν, κύριοι: όσοι εμπλέκεστε σας εφιστάται η προσοχή: Με τον Παγασητικό δεν χωρούν πολιτικά και άλλου τύπου παιχνίδια!!!!

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Ακινητοποιημένο το "Ερατώ" στην Αλόννησο λόγω μηχανικής βλάβης #υδροπτέρυγοΕρατώ - https://t.co/nhkmojdzSX -

  • Αιφνίδιος θάνατος 41χρονου στη Νέα Ιωνία #αιφνίδιοςθάνατος - https://t.co/RBFyki7io6 -

  • Μητσοτάκης στo Reuters: Θα επιστρέψω στη μεσαία τάξη όσα της πήρε ο κ. Τσίπρας #EUMED9 - https://t.co/0ALzsPUEMi -

"Αλιεύοντας" την είδηση