Βρίσκεστε εδώ:  / FEATURED / Β. ΣΠΟΡΑΔΕΣ / Με τον δήμαρχο Κωνσταντινούπολης συναντήθηκε ο δήμαρχος Σκιάθου
Με τον δήμαρχο Κωνσταντινούπολης συναντήθηκε ο δήμαρχος Σκιάθου

Με τον δήμαρχο Κωνσταντινούπολης συναντήθηκε ο δήμαρχος Σκιάθου

Σε ιδιαίτερα φιλικό κλίμα πραγματοποιήθηκε η του δημάρχου Κωνσταντινούπολης Ekrem İmamoğluκαι και  του δημάρχου Σκιάθου Θοδωρή Τζούμα, στην στις 15 Οκτωβρίου 2019.

Η που πραγματοποιήθηκε στη Δημαρχιακή κατοικία, είναι η  πρώτη του δημάρχου με δήμαρχο της χώρας .

Η συζήτησε έγινε με άξονα την ανάπτυξη των πολιτιστικών και τουριστικών σχέσεων μεταξύ των δύο πόλεων μέσα από ένα πρόγραμμα δράσεων και εκδηλώσεων με σημείο αναφοράς τις μακρόχρονες σχέσεις των δύο λαών.

Ο δήμαρχος Σκιάθου απηύθυνε ανοιχτή πρόσκληση στον δήμαρχο Κωνσταντινούπολής, ο οποίος  εκδήλωσε έντονο ενδιαφέρον να επισκεφθεί τη Σκιάθο και να γνωρίσει την ιστορία της.

Στη συνάντηση,  τον δήμαρχο Σκιάθου συνόδευσε ο Τουρισμού και Διεθνών Σχέσεων Διαμαντής Μαθηνός και ο σε θέματα αεροπορικής σύνδεσης Γρηγόρης Φλέσσας, όπως και η γενική πρόξενος της Ελλάδας στην Γεωργία Σουλτανοπούλου.

Στο Προξενείο πραγματοποιήθηκε συνάντηση και με την εκπρόσωπο του στην Κωνσταντινούπολη,  Μαρία Ραχμανίδου, για τον προγραμματισμό και σχεδιασμό των δράσεων.

Το επόμενο διάστημα ο Σκιάθου θα διοργανώσει εκδήλωση στην Κωνσταντινούπολη, με τη του  Γενικού Προξενείου και του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού.

Στην εκδήλωση θα προσκληθούν Τούρκοι και τουριστικοί πράκτορες, εκπρόσωποι αεροπορικών εταιρειών, και επιχειρηματίες και εκπρόσωποι φορέων του τουρισμού της Σκιάθου.

Παράλληλα θα δρομολογηθεί ταξίδι εξοικείωσης Τούρκων δημοσιογράφων  την άνοιξη, με στόχο την προσέλκυση Τούρκων επισκεπτών στη Σκιάθο.

Σημαντικές ήταν επίσης οι επαφές του Δημάρχου Σκιάθου και των συνεργατών του με τους εκπροσώπους  του Οικουμενικού Πατριάρχη, που  τον αναπλήρωναν, μιας και απουσίαζε εκτός της Κωνσταντινούπολης, για τη δρομολόγηση εκδηλώσεων, με την πρώτη να είναι αφιερωμένη στον Αλέξανδρο Παπαδιαμάντη, όπως ο ίδιος είχε ήδη προτείνει στην Γενική Πρόξενο.

Ο Σκιάθου ευχαριστεί θερμά την γενική πρόξενο Γεωργία Σουλτανοπούλου και την εκπρόσωπο του στην Κωνσταντινούπολη για τη στενή και αποτελεσματική .

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Στο πρωτάθλημα ποδηλασίας Κεντρικής Ελλάδος η Νίκη Βόλου #πρωτάθλημαποδηλασίας - https://t.co/RVLMFgd4WU -

  • 1ο Εξεταστικό Κέντρο Μαγνησίας Πανελλαδικών Εξετάσεων ΕΠΑ.Λ. 2021 #1οΕΠΑΛΝΙωνίας - https://t.co/hzFDt6loFU -

  • Ρυθμίστηκαν μισθολογικά και ασφαλιστικά δημοσιογράφων στους δήμους #δημοσιογράφοι - https://t.co/s9izvFDVT8 -

"Αλιεύοντας" την είδηση