Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » FEATURED » Με το 3ο Volos Santa Run ο Βόλος γιόρτασε ενισχύοντας τα ιδρύματα
Με το 3ο Volos Santa Run ο Βόλος γιόρτασε ενισχύοντας τα ιδρύματα

Με το 3ο Volos Santa Run ο Βόλος γιόρτασε ενισχύοντας τα ιδρύματα

Με τον καλύτερο τρόπο έκλεισε “τρεξιματικά” το στον Βόλο, με το 3ο που συνδύασε τον αθλητισμό, με τη διασκέδαση, τη ψυχαγωγία, και πάνω από όλα με τη φιλανθρωπική διάσταση που είχε και φέτος η εκδήλωση, καθώς οι συμμετέχοντες έριξαν στον ειδικό κουμπαρά ό,τι επιθυμούσαν ώστε να μοιραστεί στα ιδρύματα της πόλης μας.

Ήταν ένας αγώνας διαφορετικός από κάθε άλλο, καθώς δεν υπήρχε κατάταξη, εγγραφές, αριθμοί, νικητές. Για την νικητές ήταν όλοι όσοι μετείχαν σε αυτή την εορταστική διαδρομή απόστασης μόλις ενός χιλιομέτρου που επιλέχθηκε ώστε να μπορούν να συμμετέχουν όλοι, από 1 ως 101 ετών! Οι Αγιοβασίληδες ξεκίνησαν από το χωριό του Άη Βασίλη, διέσχισαν την Ερμού και τερμάτισαν όλοι μαζί στην εκκλησία του όπου έψαλλαν τα κάλαντα.

Οι διοργανωτές ευχαριστούν για μία ακόμη φορά, τη Λέσχη Ειδικών Δυνάμεων Ν. που φύλαξε τη διαδρομή και υποστήριξε τη διοργάνωση. Τη Διεύθυνση Αθλητισμού Δήμου Βόλου (ΔΟΕΠΑΠ-ΔΗΠΕΘΕ), και τον εμπνευστή του από τη πρώτη χρονιά της διεξαγωγής του, Σύλλογο Δρομέων Βόλου.

 

[Fancy_Facebook_Comments language="el_GR"]
PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Προς ολοκλήρωση ασφαλτοστρώσεις στην Κορώπη (Μπούφα) #ΚορώπηΜπούφα - https://t.co/dplX1LHPnR -

  • Δήμος Νοτίου Πηλίου: Εγκατάσταση ναυαγοσωστών στις παραλίες #ναυαγοσώστες… - https://t.co/rKvh8Cvpp2 -

  • Ανεβασμένο και χαμηλό ουρικό οξύ: Τι πρέπει να ξέρετε #ουρικόοξύ - https://t.co/itLvcPDoUZ -

"Αλιεύοντας" την είδηση