Βρίσκεστε εδώ:  / FEATURED / ΜΑΓΝΗΣΙΑ / Με υπόδειξη γεωπόνου το κλάδεμα δένδρων στο Βόλο
Με υπόδειξη γεωπόνου το κλάδεμα δένδρων στο Βόλο

Με υπόδειξη γεωπόνου το κλάδεμα δένδρων στο Βόλο

Με την υπόδειξη γεωπόνου γίνεται το κλάδεμα των δένδρων, σύμφωνα με την αντιδήμαρχο Πρασίνου Μίνα Καλογήρου, μετά από περιοίκων για τον τρόπο που κλαδεύονται τα δένδρα.

Κάτοικοι της οδού , στον χείμαρρο Κραυσίδωνα, εκφράζουν την δυσαρέσκειά τους για τον τρόπο που οι υπάλληλοι κλαδεύουν τα δένδρα και την που έχουν μετά τα δένδρα αυτά.

Σύμφωνα με την αρμόδια αντιδήμαρχο Μίνα Καλογήρου τα δένδρα κλαδεύονται από έμπειρους κηπουρούς και παρουσία γεωπόνου, ο οποίος γνωρίζει πως πρέπει να κλαδευτούν, προκειμένου να μην καθίστανται επικίνδυνα και να «δυναμώσουν». Η αντιδήμαρχος αναφέρθηκε στην έλλειψη του προσωπικού της υπηρεσίας, δεδομένου ότι μόλις με 30 κηπουρούς καλείται να καλύψει μεγάλες εκτάσεις πρασίνου κι αυξημένες ανάγκες. «Με τα ελάχιστα τεχνικά μέσα και προσωπικό που διαθέτουμε καλούμαστε να καλύψουμε μεγάλες ανάγκες.

Στα σημεία που γίνεται το κλάδεμα των δένδρων, υπάρχει , με τις οδηγίες του οποίου γίνονται οι και στη συνέχεια με τη συνδρομή καλαθοφόρου οχήματος συλλέγονται κι απομακρύνονται τα κλαδιά που κόπηκαν. Αυτά τα δένδρα είχαν χρόνια να κλαδευτούν. Υπάρχει που τηλεφωνεί στην υπηρεσία και την συγχαίρει για τη δουλειά που κάνει», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Μάλιστα η αντιδήμαρχος δεσμεύτηκε ότι θα καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια προκειμένου μέσα στις που τα δε θα λειτουργούν, η υπηρεσία να προχωρήσει στο κλάδεμα των επικίνδυνων δένδρων που βρίσκονται εντός σχολείων.

Eν τω μεταξύ η Δ/νση Πρασίνου από τις 14/12/2015 ημέρα Δευτέρα μέχρι και την Παρασκευή 18/12/2015 συνεχίζει τις κλαδέματος των δένδρων στην οδό , μεταξύ των οδών Στρατηγού Μακρυγιάννη έως Γιάννη Δήμου και από Γιάννη Δήμου έως Αγίου Γερασίμου από τις 7.30 π.μ έως 17.00.

Επισημαίνεται ότι την Τετάρτη στις 16/12/2015 το κλάδεμα θα πραγματοποιηθεί στην οδό Καραμπατζάκη από Παρασκευοπούλου έως Σινώπης λόγω της λειτουργίας της Λαϊκής Αγοράς.

Οι περίοικοι θα πρέπει να μην παρκάρουν στην εν λόγω περιοχή και οι να μην χρησιμοποιούν προσωρινά τη συγκεκριμένη διαδρομή καθώς θα διακοπεί η κυκλοφορία στο τμήμα αυτό.

Διευκρινίζεται ότι η οδός Γιάννη Δήμου κατά την διάρκεια των εργασιών κλαδέματος θα παραμείνει σε κυκλοφορία.

Η διακοπή της θα γίνεται σε τμήματα της οδού Ζάχου ή Καραμπατζάκη, ανάλογα με την εξέλιξη των εργασιών.

prasino2prasino1

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • «Παγώνουν» τα μνημόνια με τη Βόρεια Μακεδονία #ΒόρειαΜακεδονία - https://t.co/7jiJzsb68O -

  • Δωροθέα Κολυνδρίνη: Επαναλειτουργία του ιστορικού «Μουτζούρη» στο Πήλιο #Μουτζούρης - https://t.co/1QFXrufECg -

  • Προς ολοκλήρωση οι Πανελλαδικές #εξετάσεις στα ΕΠΑΛ #εξετάσεις - https://t.co/mHPXWdJIXp -

"Αλιεύοντας" την είδηση