Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » FEATURED » Με πλεόνασμα το 2021, παρά την κρίση, στον Δήμο Ζαγοράς–Μουρεσίου
Με πλεόνασμα το 2021, παρά την κρίση, στον Δήμο Ζαγοράς–Μουρεσίου

Με πλεόνασμα το 2021, παρά την κρίση, στον Δήμο Ζαγοράς–Μουρεσίου

 

Στα 19 εκατ. ο προϋπολογισμός του 2023

 

Με θετικό πρόσημο, το οποίο αποτυπώνεται στα οικονομικά στοιχεία του ισολογισμού ως πλεόνασμα 55.635 ευρώ και επισημάνθηκε στις τοποθετήσεις και των μειοψηφιών, έκλεισε το οικονομικό έτος 2021 για τον Δήμο .

Στις ειδικές συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου, εγκρίθηκαν, πλέον του Ισολογισμού 2021, το Τεχνικό Πρόγραμμα και ο προϋπολογισμός του 2023 ο οποίος ανέρχεται σε 18.944.364,62 ευρώ και περιλαμβάνει επενδύσεις άνω των 11 εκατ. ευρώ.

Σημαντικός σταθμός για την οικονομική κατάσταση του Δήμου , προκύπτει από τα στοιχεία του Ισολογισμού το 2021 καθώς ο Δήμος παρουσίασε πλεόνασμα στα οικονομικά του μεγέθη καταφέρνοντας να απορροφήσει του κόστος των παρεχόμενων υπηρεσιών και να διατηρήσει για ένατη χρονιά παγωμένα τα δημοτικά .

«Τα οικονομικά στοιχεία, επισήμανε σε του ο Δήμαρχος κ. Παν. Κουτάφτης, είναι αδιαμφισβήτητα και αποτυπώνουν αυτό που είναι εμφανές στον κάθε Δημότη και την κάθε Δημότισσα, στον κάθε επισκέπτη του τόπου μας.

Παρά τις αλλεπάλληλες δυσκολίες, τις καταστροφές από ακραία , η Δημοτική Αρχή Ζαγοράς – Μουρεσίου ενεργοποιώντας πλατιές συνέργειες, υλοποιεί το πρόγραμμά της για ανάπτυξη στην οικονομία και στην .

Δοκιμασμένοι σε κρίσεις, μαζί με ένα προσωπικό που δίνει κι αυτό μάχη για την βελτίωση της καθημερινότητας, παρουσιάζουμε την αποτελεσματικότητα μιας συνολικής πολιτικής με σχέδιο στον χρόνο, αισιοδοξώντας για ένα εξίσου ελπιδοφόρο 2023.

Τα οικονομικά δεδομένα, το νοικοκύρεμα και η αξιοποίηση χρηματοδοτικών εργαλείων και προγραμμάτων όπως πρόσφατα για τα μεγάλα έργα της αγροτικής οδοποιίας και τα κλειστά , μας δίνουν τη δυνατότητα να προχωρήσουμε και το 2023 με ένα ιεραρχημένο Τεχνικό Πρόγραμμα ισόρροπης ανάπτυξης, χωρικά και τομεακά.

Με ισχυρά θεμέλια, δημιουργούμε το 2023 την γέφυρα για τον νέο κύκλο ανάπτυξης, διαθέτοντας την εμπειρία να ξεπερνάμε τις κρίσεις και να μετατρέπουμε τις δυσκολίες σε επιτυχίες για τον τόπο μας.»

 

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση