Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » Με μία ώρα καθυστέρηση στο Βόλο ο Απ. Τζιτζικώστας
Με μία ώρα καθυστέρηση στο Βόλο ο Απ. Τζιτζικώστας

Με μία ώρα καθυστέρηση στο Βόλο ο Απ. Τζιτζικώστας

Ξεπάγιασαν οι ψηφο του υποψήφιου προέδρου της ΝΔ Απόστολου Τζιτζικώστα να τον περιμένουν επί μια ώρα στην οδό Ερμού με κλαβάνη.

Ο κ. επρόκειτο να είναι στις 11.00 το πρωί στο συγκεκριμένο σημείο , αλλά αφίχθη τελικά στις 11.55, αλλά ωστόσο οι ψηφο του τον υποδέχθηκαν με θέρμη και χειροκροτήματα και οι νεότεροι με τα γνωστά προεκλογικά συνθήματα.

Ο υποψήφιος πρόεδρος της ΝΔ , αφού χαιρέτησε έναν προς έναν τους παρευρισκόμε, δήλωσε στους δημοσιογράφους: « Καθώς πλησιάζουμε στο τέλος της μεγάλης ομολογουμένως προεκλογικής περιόδου, αποφάσισα να έρθω στη και το βράδυ από τη να κλείσω την προεκλογική αυτή εκστρατεία και είμαι πραγματικά χαρούμενος γιατί βλέπω έναν χείμαρρο υπέρ της αλλαγής το βράδυ της Κυριακής σ' όλη την Ελλάδα.

Είμαι βέβαιος ότι το βράδυ της Κυριακής, όχι μόνο θα εκπλαγούν ορισμένοι από τη μεγάλη συμμετοχή του κόσμου, των φίλων των μελών αυτής της παράταξης στην εκλογική διαδικασία, αλλά κυρίως από το ηχηρό αποτέλεσμα.

Θα είναι η νίκη της αλλαγής. Από Δευτέρα το πρωί γυρίζουμε σελίδα, αποκτούμε και πάλι μια παράταξη ελκυστική που θα μιλάει στην κοινωνία, μια παράταξη που σύντομα θα γίνει μεγάλη και θα μπορέσει να απαλλάξει τη χώρα από την επικίνδυνη του ΣΥΡΙΖΑ και τον κ.

Στη συνέχεια ο κ. περιόδευσε στην οδό Ερμού και στην παραλία όπου συναντήθηκε με κόσμο και αναχώρησε για τη Λάρισα όπου στις 2.00 μ.μ. θα μιλήσει σε ΝΔκράτες στο «Divani Palace”.

tzitzik1 (2)tzitzik3

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση