Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » Mε κατοίκους του Φυτόκου συναντήθηκε ο Θ. Θεοδώρου
Mε κατοίκους του Φυτόκου συναντήθηκε  ο Θ. Θεοδώρου

Mε κατοίκους του Φυτόκου συναντήθηκε ο Θ. Θεοδώρου

Με εκπροσώπους του Αγροτικού Πολιτιστικού Συλλόγου του Φυτόκου συναντήθηκαν σήμερα το πρωί ο εκτελών χρέη δημάρχου Θαν. Θεοδώρου μαζί με τους Ανδρ. Ζέρβα και Γ. Πράττο.

Ο κ. Θεοδώρου μετέβη στον Αγ. Ανδρέα Φυτόκου, προκειμένου να καθησυχάσει τους κατοίκους, οι οποίοι συνεχίζουν να αντιδρούν για τη κέντρου φιλοξενίας προσφύγων στη περιοχή.

Ο κ. Θεοδώρου επανέλαβε τη θέση της Δημοτικής Αρχής ότι αυθαίρετες και μονομερείς ενέργειες, χωρίς τη συναίνεση της τοπικής κοινωνίας και του Δήμου δεν θα γίνουν αποδεκτές.

Επιπλέον επισημάνθηκε ότι ο Δήμος έχει τη βούληση να συμβάλει στην ανακούφιση του προβλήματος αλλά όχι με σπασμωδικές κινήσεις, με πανικό, χωρίς διάλογο κι ενημέρωση και τονίστηκε γι ακόμη μία φορά η ανάγκη τόσο η Κυβέρνηση και ιδιαίτερα οι κυβερνητικοί βουλευτές της να συνεργαστούν με τον Δήμο για την καλύτερη αντιμετώπιση της υποδοχής των προσφύγων στο πλαίσιο των δυνατοτήτων που υπάρχουν στην πόλη και στις γύρω περιοχές.

[Fancy_Facebook_Comments language="el_GR"]
PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Προς ολοκλήρωση οι εργασίες ασφαλτόστρωσης του δρόμου από Αμποβό (Αφύσσου) προς παραλία Ραζή στον Προφήτη Ηλία… - https://t.co/EtOegWm861 -

  • Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα κωπηλασίας: Ασημένια μετάλλια από Ντούσκο και Αναστασιάδου #κωπηλασία - https://t.co/8Ttc1EJXEy -

  • Τσιτσιπάς: Στον επόμενο γύρο του Roland Garros #ΣτέφανοςΤσιτσιπάς - https://t.co/1bVwW98YiE -

"Αλιεύοντας" την είδηση