Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » FEATURED » Με επιτυχία αντιμετωπίστηκαν τα ακραία καιρικά φαινόμενα στη Μαγνησία
Με επιτυχία αντιμετωπίστηκαν τα ακραία καιρικά φαινόμενα στη Μαγνησία

Με επιτυχία αντιμετωπίστηκαν τα ακραία καιρικά φαινόμενα στη Μαγνησία

Με επιτυχί ντιμετωπίστηκαν τα από το κύμα κακοκαιρίας «Μήδεια» που έπληξε το Νομό Μαγνησίας. Για τρία συνεχόμενα 24ωρα μηχανήματα της , αντιμετώπισαν ολιστικά και αποτελεσματικά τα , την και τον παγετό σε όλο το μήκος και πλάτος του Ν. Μαγνησίας.

Συγκεκριμένα σε πολύ χαμηλές θερμοες έδρασαν άνω των 70 μηχανημάτων, αλατοδιανομείς, φρέζες, φορτωτές, γκρέιτερς, τσαπάκια κ.λπ. σε όλο το εθνικό και επαρχιακό οδικό δίκτυο αρμοδιότητας της , καθώς η χιονόπτωση ήταν καθολική,  τόσο στις ορεινές όσο και στις πεδινές περιοχές της Μαγνησίας.

Παράλληλα διατέθηκε ποσότητα άνω των 500 τόνων άλατος προς ρίψη για την αντιμετώπιση του παγετού και για την αποφυγή ολισθηρότητας των οδών, ενώ συνεχίζεται ακόμη και σήμερα η ρίψη άλατος σε περιοχές που αυτό κρίνεται αναγκαίο.

Η συντονισμένη δράση, η εγρήγορση και η σημαντική και υπεύθυνη συμβολή όλων των συμμετεχόντων οδήγησαν στην επιτυχή αντιμετώπιση του φαινομένου και την διατήρηση της προσπελασιμότητας του οδικού δικτύου της περιοχής.

Η εκφράζει τις ευγνώμονες ευχαριστίες στο προσωπικό της Περιφέρειας και τους των μηχανημάτων που συνέβαλλαν καθοριστικά στην τελέσφορη αντιμετώπιση της κακοκαιρίας «Μήδεια».

 

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση