Βρίσκεστε εδώ:  / FEATURED / Β. ΣΠΟΡΑΔΕΣ / ΜΑΓΝΗΣΙΑ / Με επιτυχία αντιμετωπίστηκαν τα ακραία καιρικά φαινόμενα στη Μαγνησία
Με επιτυχία αντιμετωπίστηκαν τα ακραία καιρικά φαινόμενα στη Μαγνησία

Με επιτυχία αντιμετωπίστηκαν τα ακραία καιρικά φαινόμενα στη Μαγνησία

Με επιτυχία αντιμετωπίστηκαν τα ακραία από το «Μήδεια» που έπληξε το Νομό Μαγνησίας. Για τρία συνεχόμενα 24ωρα της , αντιμετώπισαν ολιστικά και αποτελεσματικά τα ακραία , την χιονόπτωση και τον παγετό σε όλο το μήκος και πλάτος του Ν. Μαγνησίας.

Συγκεκριμένα σε πολύ χαμηλές θερμοκρασίες έδρασαν άνω των 70 μηχανημάτων, αλατοδιανομείς, φρέζες, φορτωτές, γκρέιτερς, τσαπάκια κ.λπ. σε όλο το εθνικό και επαρχιακό αρμοδιότητας της και Σποράδων, καθώς η χιονόπτωση ήταν καθολική,  τόσο στις ορεινές όσο και στις πεδινές περιοχές της Μαγνησίας.

Παράλληλα διατέθηκε ποσότητα άνω των 500 τόνων άλατος προς ρίψη για την αντιμετώπιση του παγετού και για την αποφυγή ολισθηρότητας των οδών, ενώ συνεχίζεται ακόμη και σήμερα η ρίψη άλατος σε περιοχές που αυτό κρίνεται αναγκαίο.

Η συντονισμένη δράση, η εγρήγορση και η σημαντική και υπεύθυνη συμβολή όλων των συμμετεχόντων οδήγησαν στην επιτυχή αντιμετώπιση του φαινομένου και την διατήρηση της προσπελασιμότητας του οδικού δικτύου της περιοχής.

Η εκφράζει τις ευγνώμονες ευχαριστίες στο προσωπικό της Περιφέρειας και τους των μηχανημάτων που συνέβαλλαν καθοριστικά στην τελέσφορη αντιμετώπιση της κακοκαιρίας «Μήδεια».

 

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις λόγω  «5ης Ανάβαση Ελασσόνας» #ΑνάβασηΕλασσόνας - https://t.co/BVqNEamPXv -

  • Στο Ταμείο Ανάκαμψης η ανακατασκευή του Κέντρου Υγείας Σκοπέλου #ΚέντροΥγείαςΣκοπέλου - https://t.co/HrXsiUTRSp -

  • Σύλληψη νεαρού Βούλγαρου στις #Μικροθήβες #Μικροθήβες - https://t.co/rqp2nYjZbB -

"Αλιεύοντας" την είδηση