Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » FEATURED » Με επιτυχία αντιμετωπίστηκαν τα ακραία καιρικά φαινόμενα στη Μαγνησία
Με επιτυχία αντιμετωπίστηκαν τα ακραία καιρικά φαινόμενα στη Μαγνησία

Με επιτυχία αντιμετωπίστηκαν τα ακραία καιρικά φαινόμενα στη Μαγνησία

Με επιτυχία αντιμετωπίστηκαν τα ακραία καιρικά φαινόμενα από το κύμα κακοκαιρίας «Μήδεια» που έπληξε το Νομό Μαγνησίας. Για τρία συνεχόμενα 24ωρα μηχανήματα της Π.Ε. Μαγνησίας, αντιμετώπισαν ολιστικά και αποτελεσματικά τα ακραία καιρικά φαινόμενα, την και τον παγετό σε όλο το μήκος και πλάτος του Ν. Μαγνησίας.

Συγκεκριμένα σε πολύ χαμηλές θερμοκρασίες έδρασαν άνω των 70 μηχανημάτων, αλατοδιανομείς, φρέζες, φορτωτές, γκρέιτερς, τσαπάκια κ.λπ. σε όλο το εθνικό και επαρχιακό οδικό δίκτυο αρμοδιότητας της Π.Ε. και Σποράδων, καθώς η ήταν καθολική,  τόσο στις ορεινές όσο και στις πεδινές περιοχές της Μαγνησίας.

Παράλληλα διατέθηκε ποσότητα άνω των 500 τόνων άλατος προς ρίψη για την αντιμετώπιση του παγετού και για την αποφυγή ολισθηρότητας των οδών, ενώ συνεχίζεται ακόμη και σήμερα η ρίψη άλατος σε περιοχές που αυτό κρίνεται αναγκαίο.

Η συντονισμένη δράση, η εγρήγορση και η σημαντική και υπεύθυνη συμβολή όλων των συμμετεχόντων οδήγησαν στην επιτυχή αντιμετώπιση του φαινομένου και την διατήρηση της προσπελασιμότητας του οδικού δικτύου της περιοχής.

Η Π.Ε. και Σποράδων εκφράζει τις ευγνώμονες ευχαριστίες στο προσωπικό της Περιφέρειας και τους χειριστές των μηχανημάτων που συνέβαλλαν καθοριστικά στην τελέσφορη αντιμετώπιση της κακοκαιρίας «Μήδεια».

 

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Διημερίδα για το τουριστικό προϊόν στη Σκιάθο από το Επιμελητήριο Μαγνησίας #Σκιάθος… - https://t.co/h3NuKiRktJ -

  • Συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Μαγνησίας στον Βόλο #ΣΥΡΙΖΑΠΣΜαγνησίας - https://t.co/RjLD4n3XCN -

  • Η Νίκη Βόλου σε λαϊκό αγώνα δρόμου #ΓΣΝΙΚΗΒΟΛΟΥ - https://t.co/6KvtNctsLa -

"Αλιεύοντας" την είδηση