Βρίσκεστε εδώ:  / FEATURED / ΒΟΛΟΣ / Με ένταση η πρώτη συνεδρίαση του νέου Δημοτικού Συμβουλίου Βόλου
Με ένταση η πρώτη συνεδρίαση του νέου  Δημοτικού Συμβουλίου Βόλου

Με ένταση η πρώτη συνεδρίαση του νέου Δημοτικού Συμβουλίου Βόλου

Στον δημοτικό σύμβουλο της μείζονος μειοψηφίας, Θεολόγο Διαμαντένια, επιτέθηκε φραστικά ο δήμαρχος Βόλου Αχ. , στην σημερινή, πρώτη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου, με αφορμή το γεγονός ότι ο κ. Διαμαντένιας, σύμφωνα με τον δήμαρχο, τραβούσε του έργου της αποχέτευσης στη Ν. Αγχίαλο, κάτι που δεν είναι δουλειά του, ενώ ο δεύτερος τον διέψευδε.

Επίσης ο Αχ. ζήτησε από την αντιπολίτευση να κάνει γόνιμη αντιπολίτευση και ότι στόχος της δημοτικής αρχής είναι ένας Βόλος αντάξιος για τα παιδιά όλων. «Εύχομαι να έχουμε καλές συνεργασίες και όχι όπως στο παρελθόν. Ο κόσμος έστειλε την αντιπολίτευση σπίτι του»,ανέφερε.

Ο σύμβουλος της ΛΑΣ Απ. Ριζόπουλός τόνισε πως τα προβλήματα της πόλης είναι μεγάλα, μεταξύ των οποίων η αερορύπανση και αυτά δεν λύνονται με ευχολόγια, ενώ πρόσθεσε: «Εφαρμόζεται μία πολιτική εδώ και χρόνια που τσακίζει τα δικαιώματα των εργαζομένων. Οι όμορφες ….»

Ο πρόεδρος του Δ.Σ. . Μουλάς του έκλεισε το μικρόφωνο, καθώς όπως τόνισε δεν σχολίαζε αυτά που είχε αναφέρει ο δήμαρχος και ήταν εκτός θέματος.

Ο επικεφαλής της παράταξης που πρόσκειται στον ΣΥΡΙΖΑ Ιασ. ζήτησε τα δημοτικά συμβούλια να γίνονται Τετάρτη αλλά ο κ. Μουλάς του απάντησε ότι η ημέρα Δευτέρα είναι γενικότερα αποδεκτή και πρόσφορη για όλους.

Με επιφυλάξεις της αντιπολίτευσης ο ορισμός του νέου Δ.Σ. της

Εν τω μεταξύ, με επιφυλάξεις ψήφισαν τον ορισμό του νέου Δ.Σ. της οι αντιπολιτεύσεις, κυρίως η παράταξη του Απ. Παπαδούλη ενώ ο Απ. Ριζόπουλος της ΛΑΣ ψήφισε λευκό και υπέβαλλε αίτημα να εκπροσωπηθεί η παράταξή του στο Δ.Σ. της , με έναν πολίτη, πρόταση που θα εξετάσει ο δήμαρχος ως το τέλος της εβδομάδας.

Εκτός από τον Αχ, Μπέο που θα είναι ο πρόεδρος της επιχείρησης, τα άλλα μέλη του Δ.Σ. από την πλειοψηφία θα είναι οι Τρ. Γκογκινούδης, Αργ. Κοπάνας, Νατάσσα Μορφογιάννη και Δέσποινα Κότογλου ως τακτικά μέλη και αναπλητωματικά οι Γεωργία Μποντού-Τοκαλή, Σοφία Χάλαρη, Θέμης Τζούνης και Μιχαήλ .

Ως δημότες προτάθηκαν οι Αριστοτέλης Πατέρας και Κωνσταντίνος Νάκος και αναπληρωματικούς τους Γεώργιο Τσίχλα και Αναστάσιο Καπουρνιώτη ενώ ως μέλος κοινωνικού φορέα προτάθηκε να συμμετέχει εκπρόσωπος του .

Η μείζονα μειοψηφία πρότεινε ως τακτικό μέλος του Δ.Σ. της ΔΕΥΑΜΒ την επικεφαλής Νάνσυ Καπούλα και αναπληρωματική την .

Η παράταξη του Ιάσ. Αποστολάκη πρότεινε ως τακτικό μέλος τον Λεωνίδα Μαυρογιάννη και ως αναπληρωματική την Φωτεινή Κοκκινάκη.

Η παράταξη της ΛΑΣ με επικεφαλής τον Απ. Ριζόπουλο ψήφισε λευκό.

Ο τρόπος που αντιμετώπισε ο κ. Ριζόπουλος το θέμα προκάλεσε την έντονη αντίδραση του δημάρχου, ειδικά στην πρόταση για ορισμό μελών στο Δ.Σ. της ΚΕΚΠΑ-ΔΙΕΚ.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Κυριακή της Πεντηκοστής – Εορτή του Αγίου Πνεύματος #ΑγίουΠνεύματος - https://t.co/9DfeFqYf7n -

  • Κανονικά οι Πανελλαδικές Εξετάσεις αποφοίτων και μαθητών #πανελλαδικέςεξετάσεις - https://t.co/hozHN35OLd -

  • Συνάντηση Αθ.  Λιούπη με τον υπουργό Δικαιοσύνης #ΔικαστικόΜέγαροΒόλου - https://t.co/fHsGRkDjkl -

"Αλιεύοντας" την είδηση