Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΥΓΕΙΑ » ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ » Με εννέα μόνιμους γιατρούς ενισχύεται το Α.Γ.Ν.Β.
Με εννέα μόνιμους γιατρούς ενισχύεται το Α.Γ.Ν.Β.

Με εννέα μόνιμους γιατρούς ενισχύεται το Α.Γ.Ν.Β.

Με εννέα μόνιμους γιατρούς ενισχύεται το Νοσοκομείο Βόλου μέχρι το Πάσχα στο Νοσοκομείο Βόλου, ενώ προχθές, την ιατρική ποδιά φόρεσε άλλη μια μόνιμη γιατρός αιματολόγος, στη Μονάδα Μεσογειακής Αναιμίας.

Το υπουργείο Υγείας ενέκρινε, τις προσλήψεις, από τις κρίσεις που είχε αποφασίσει το Συμβούλιο Κρίσεων το 2014 του Νοσοκομείου.

Μετά το «πράσινο» φως που έδωσε το υπουργείο για προσλήψεις μόνιμων γιατρών, επικαιροποιούνται οι κρίσεις, που είχε αποφασίσει το Συμβούλιο Κρίσεων του «Αχιλλοπούλειου», προ διετίας. Ήδη, με βάση τις κρίσεις, έχουν προσληφθεί ένας μόνιμος με βιοπαθολογίας, ένας ουρολόγος και ένας παθολόγος .

Η προέβλεπε 13 θέσεις μόνιμων γιατρών στο Νοσοκομείο Βόλο και τεσσάρων στα , με βάση τις ανάγκες που υπάρχουν.

Οι υιπες θέσεις – οι προβλέπεται να γίνουν σε δύο μήνες – αφορούν μια θέση οφθαλμίατρου, δύο χειρουργών, ενός ακόμη αιματολόγου, ενός ενδοκρινολόγου, ενός μαιευτήρα – γυναικολόγου, ενός ακτινοδιαγνώστη ενός παθαλογοανατόμου και ενός γαστρεντερολόγου.

Εν τω μεταξύ, οι κρίσεις του 2014 προέβλεπαν την τεσσάρων θέσεων μόνιμων γιατρών για τα της .
Ήδη διορίστηκαν δύο ατροι (στο Κέντρο Υγείας Αργαλαστής και στο ) και το επόμενο διάστημα αναμένεται η πρόσληψη ενός μόνιμου γενικής ιατρικής και ενός παθολόγου, για το Κ.Υ. Αργαλαστής.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση