Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΥΓΕΙΑ » ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ » Με εννέα μόνιμους γιατρούς ενισχύεται το Α.Γ.Ν.Β.
Με εννέα μόνιμους γιατρούς ενισχύεται το Α.Γ.Ν.Β.

Με εννέα μόνιμους γιατρούς ενισχύεται το Α.Γ.Ν.Β.

Με εννέα μόνιμους γιατρούς ενισχύεται το Νοσοκομείο Βόλου μέχρι το Πάσχα στο Νοσοκομείο Βόλου, ενώ προχθές, την ιατρική ποδιά φόρεσε άλλη μια μόνιμη αιματολόγος, στη Μονάδα Μεσογειακής Αναιμίας.

Το υπουργείο Υγείας ενέκρινε, τις προσλήψεις, από τις κρίσεις που είχε αποφασίσει το Συμβούλιο Κρίσεων το 2014 του Νοσοκομείου.

Μετά το «πράσινο» φως που έδωσε το υπουργείο για προσλήψεις μόνιμων γιατρών, επικαιροποιούνται οι κρίσεις, που είχε αποφασίσει το Συμβούλιο Κρίσεων του «Αχιλλοπούλειου», προ διετίας. Ήδη, με βάση τις κρίσεις, έχουν προσληφθεί ένας μόνιμος με ειδικότητα βιοπαθολογίας, ένας ουρολόγος και ένας παθολόγος .

Η προέβλεπε 13 θέσεις μόνιμων γιατρών στο Νοσοκομείο Βόλο και τεσσάρων στα Κέντρα Υγείας, με βάση τις ανάγκες που υπάρχουν.

Οι υπόλοιπες θέσεις – οι διορισμοί προβλέπεται να γίνουν σε δύο μήνες – αφορούν μια θέση οφθαλμίατρου, δύο χειρουργών, ενός ακόμη αιματολόγου, ενός ενδοκρινολόγου, ενός μαιευτήρα – γυναικολόγου, ενός ακτινοδιαγνώστη ενός παθαλογοανατόμου και ενός γαστρεντερολόγου.

Εν τω μεταξύ, οι κρίσεις του 2014 προέβλεπαν την τεσσάρων θέσεων μόνιμων γιατρών για τα Κέντρα Υγείας της Μαγνησίας.
Ήδη διορίστηκαν δύο παιδίατροι (στο Κέντρο Υγείας Αργαλαστής και στο Κ.Υ. Ζαγοράς) και το επόμενο διάστημα αναμένεται η πρόσληψη ενός μόνιμου γενικής ιατρικής και ενός παθολόγου, για το Κ.Υ. Αργαλαστής.

[Fancy_Facebook_Comments language="el_GR"]
PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • «Ανακυκλώνω – Αλλάζω Συσκευή»: Επιπλέον 44.660 νοικοκυριά εντάσσονται στο πρόγραμμα - https://t.co/VThtEBZlRC… -

  • Συμφωνία για #μεταναστευτικό: Η «ευέλικτη αλληλεγγύη» και τα αγκάθια #μεταναστευτικό - https://t.co/4Daza2BQ9D -

  • Στον Βόλο ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ Νίκος Ανδρουλάκης #ΝίκοςΑνδρουλάκης - https://t.co/dUQQH2hocZ -

"Αλιεύοντας" την είδηση