Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » FEATURED » Με διαδικασίες εξπρές τα έργα αποκατάστασης στο κατεστραμμένο οδικό δίκτυο Δήμου Αλμυρού και Ν. Αγχιάλου
Με διαδικασίες εξπρές τα έργα αποκατάστασης στο κατεστραμμένο οδικό δίκτυο Δήμου Αλμυρού και Ν. Αγχιάλου

Με διαδικασίες εξπρές τα έργα αποκατάστασης στο κατεστραμμένο οδικό δίκτυο Δήμου Αλμυρού και Ν. Αγχιάλου

Με τη διδικασία του κατεπείγοντος  λόγω ς, προχωρούν τα της Περιφέρειας Θεσσαλίας σε περιοχές του Δήμου Αλμυρού και της τοπικής κοινότητας Ν. Αγχιάλου Δήμου Βόλου. Στόχος είναι η γρήγορη αποκατάσταση των υποδομών πρόσβασης που καταστράφηκαν από τις πλημμύρες, για να μπορούν οι της περιοχής να μετακινούνται με ασφάλεια.

Τα που προχωρούν με τη διαδικασία του κατεπείγοντος λόγω ς είναι τα εξής:

1) Κατεπείγουσα αποκατάσταση βατότητας επαρχιακού οδικού δικτύου αρμοδιότητας ΠΕΜΣ στον ορεινό όγκο της Όθρυς από θεομηνία Ιανός(18/9/20), προϋπολογισμού  1.500.000 € .

2) Κατεπείγουσα αποκατάσταση τεχνικού γεφύρωσης ρέματος Χολόρεμα (ΠΕΟ 1 -Κροκιο) από θεομηνία Ιανός (18/9/20),   προϋπολογισμού 1.600.000 €.

3) Κατεπείγουσα αποκατάσταση βατότητας εθνικού και επαρχιακού οδικού δικτύου δικτύου αρμοδιότητας ΠΕΜΣ (111ΠΜ, Μαυρόλοφος, Φυλάκη) ) από θεομηνία Ιανός (18/9/20), προϋπολογισμου 200.000€

Παράλληλα οι Τεχνικές Υπηρεσίες της Π.Ε. Μαγνησίας έχουν ολοκληρώσει την καταγραφή των ζημιών και  προχωρούν με γρήγορο ρυθμό στην εφαρμογή ειδικού σχεδίου πλήρους αποκατάστασης σε αρμοδιότητας της Περιφέρειας Θεσσαλίας. Έχουν συνταχθεί ήδη τα Τεχνικά Δελτία προϋπολογισμού 20 εκατ. , για 13 έργα στο Δήμο Αλμυρού και ενός τμήματος του Δήμου Βόλου που επλήγησαν από τον Ιανό και πρόκειται να κατατεθούν στην Κυβέρνηση για τους.

 

 

 

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση