Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » FEATURED » Με διαδικασίες εξπρές τα έργα αποκατάστασης στο κατεστραμμένο οδικό δίκτυο Δήμου Αλμυρού και Ν. Αγχιάλου
Με διαδικασίες εξπρές τα έργα αποκατάστασης στο κατεστραμμένο οδικό δίκτυο Δήμου Αλμυρού και Ν. Αγχιάλου

Με διαδικασίες εξπρές τα έργα αποκατάστασης στο κατεστραμμένο οδικό δίκτυο Δήμου Αλμυρού και Ν. Αγχιάλου

Με τη διαδικασία του κατεπείγοντος  λόγω θεομηνίας, προχωρούν τα έργα της Περιφέρειας Θεσσαλίας σε περιοχές του Δήμου Αλμυρού και της τοπικής κοινότητας Ν. Αγχιάλου Δήμου Βόλου. Στόχος είναι η γρήγορη αποκατάσταση των υποδομών πρόσβασης που καταστράφηκαν από τις πλημμύρες, για να μπορούν οι της περιοχής να μετακινούνται με ασφάλεια.

Τα έργα που προχωρούν με τη διαδικασία του κατεπείγοντος λόγω θεομηνίας είναι τα εξής:

1) Κατεπείγουσα αποκατάσταση βατότητας επαρχιακού οδικού δικτύου αρμοδιότητας ΠΕΜΣ στον ορεινό όγκο της Όθρυς από Ιανός(18/9/20), προϋπολογισμού  1.500.000 € .

2) Κατεπείγουσα αποκατάσταση τεχνικού γεφύρωσης ρέματος Χολόρεμα (ΠΕΟ 1 -Κροκιο) από Ιανός (18/9/20),   προϋπολογισμού 1.600.000 €.

3) Κατεπείγουσα αποκατάσταση βατότητας εθνικού και επαρχιακού οδικού δικτύου δικτύου αρμοδιότητας ΠΕΜΣ (111ΠΜ, Μαυρόλοφος, Φυλάκη) ) από θεομηνία Ιανός (18/9/20), προϋπολογισμου 200.000€

Παράλληλα οι Τεχνικές Υπηρεσίες της Π.Ε. Μαγνησίας έχουν ολοκληρώσει την καταγραφή των ζημιών και  προχωρούν με γρήγορο ρυθμό στην εφαρμογή ειδικού σχεδίου πλήρους αποκατάστασης σε υποδομές αρμοδιότητας της Περιφέρειας Θεσσαλίας. Έχουν συνταχθεί ήδη τα Τεχνικά Δελτία προϋπολογισμού 20 εκατ. ευρώ, για 13 έργα στο Δήμο Αλμυρού και ενός τμήματος του Δήμου Βόλου που επλήγησαν από τον Ιανό και πρόκειται να κατατεθούν στην Κυβέρνηση για χρηματοδότηση τους.

 

 

 

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Διημερίδα για το τουριστικό προϊόν στη Σκιάθο από το Επιμελητήριο Μαγνησίας #Σκιάθος… - https://t.co/h3NuKiRktJ -

  • Συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Μαγνησίας στον Βόλο #ΣΥΡΙΖΑΠΣΜαγνησίας - https://t.co/RjLD4n3XCN -

  • Η Νίκη Βόλου σε λαϊκό αγώνα δρόμου #ΓΣΝΙΚΗΒΟΛΟΥ - https://t.co/6KvtNctsLa -

"Αλιεύοντας" την είδηση