Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » Με ανάπτυξη και εξωστρέφεια θα αναστραφεί η οικονομική κρίση
Με ανάπτυξη και εξωστρέφεια θα αναστραφεί η οικονομική κρίση

Με ανάπτυξη και εξωστρέφεια θα αναστραφεί η οικονομική κρίση

«H πατρίδα κι ο ελληνισμός βιώνει μια πολύ μεγάλη δυσκολία.» Αυτό τόνισε ο Πρέσβης της Κύπρου στην Αθήνα, πρώην υπουργός Παιδείας και Πολιτισμού της Κύπρου Κώστας Κενεβέζος σχετικά με τα μνημόνια σε Ελλάδα και Κύπρο.

Ο ίδιος είπε ότι μέσα από συνέργειες μπορούμε να αναδείξουμε τα μας στοιχεία ως λαός, σημειώνοντας πως από τα μικρά έρχονται τα μεγάλα. « Πρέπει να αξιοποιήσουμε τα συγκριτικά μας πλεονεκτήματα είτε σε ατομικό είτε σε συλλογικό επίπεδο και έτσι να δημιουργήσουμε τις προϋποθέσεις ώστε να έρθουν ξένα κεφάλαια στον τόπο, να δημιουργηθούν συνθήκες ασφάλειας ώστε να υπάρχει μια σταθερότητα και να προχωρήσει η χώρα κι ευελπιστούμε και φιλοδοξούμε ότι αυτό θα επιτευχτεί. Ζούμε σε μια χώρα που έχει όλες τις δυνατότητες και νομίζω ότι όλα θα πάνε καλά» ανέφερε χαρακτηριστικά ο πρέσβης.

Ειδικότερα για την Κύπρο ο κ. Κενεβέζος είπε ότι γίνεται μια πολύ μεγάλη προσπάθεια τα τελευταία χρόνια και πρόσθεσε: «Περάσαμε και περνάμε δυσκολίες . Η προσπάθεια γίνεται πρώτα από τον κόσμο που υπόκειται τις συνέπειες της κρίσης και στόχος είναι η ευημερία των αριθμών να μετατραπεί σε γέφυρα και για την ευημερία των ανθρώπων.

Πετύχαμε να βγούμε από μια πολύ δύσκολη περίοδο με πολύ μεγάλη προσπάθεια και πολύ μεγάλο αγώνα. Στην Κύπρο η έχει ξεπεράσει το 15% και οι πληγές από την είναι βαθιές , αλλά πιστεύουμε ότι αυτή η ανατροπή στα δημόσια οικονομικά, με την αναστροφή του κλίματος σιγά -σιγά που έρχεται, ότι θα δώσουμε μεγάλη ανάσα στον κόσμο».

Κλείνοντας έδωσε ένα αισιόδοξο λέγοντας: «Πρέπει να πιστέψουμε στην ανάπτυξη για να πετύχουμε . Ζούμε σε μια χώρα που έχει όλα τα εχέγγυα για να το πετύχει.»

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Διημερίδα για το τουριστικό προϊόν στη Σκιάθο από το Επιμελητήριο Μαγνησίας #Σκιάθος… - https://t.co/h3NuKiRktJ -

  • Συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Μαγνησίας στον Βόλο #ΣΥΡΙΖΑΠΣΜαγνησίας - https://t.co/RjLD4n3XCN -

  • Η Νίκη Βόλου σε λαϊκό αγώνα δρόμου #ΓΣΝΙΚΗΒΟΛΟΥ - https://t.co/6KvtNctsLa -

"Αλιεύοντας" την είδηση