Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » FEATURED » Μαζική συμμετοχή στις εκλογές ζητά η παράταξη “Ενωτικό Εμπόριο”
Μαζική συμμετοχή στις εκλογές ζητά η παράταξη “Ενωτικό Εμπόριο”

Μαζική συμμετοχή στις εκλογές ζητά η παράταξη “Ενωτικό Εμπόριο”

Να συμμετάσχουν μαζικά οι έμποροι στις εκλογές του Συλλόγου την Πέμπτη ζητά η παράταξη “Ενωτικό Εμπόριο” προκειμένου να υπάρχει μεγάλη εκπροσώπηση στον Σύλλογο και στην Ομοσπονδία.

Τα παραπάνω τονίστηκαν στη μεσημεριανή συνέντευξη Τύπου, όπου παρουσίασαν τους υποψήφιους για τις εκλογές που θα γίνουν μεθαύριο Πέμπτη 13 Ιουνίου στο Επιμελητήριο Μαγνησίας.

Ο επικεφαλής του ψηφοδελτίου και υποψήφιος πρόεδρος Απ. Οντόπουλος είπε ότι η παράταξη, που εκπροσωπεί τον κόσμο από το 1990 αποτελείται από γνωστούς επαγγελματίες του κόσμου και κάλεσε τους εμπόρους να συμμετάσχουν μαζικά στη διαδικασία, στηρίζοντας τόσο τα ψηφοδέλτια για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου όσο και για την Ομοσπονδία.

Ο απερχόμενος πρόεδρος και επικεφαλής του ψηφοδελτίου για την Ομοσπονδία Κώστας Τσέλιος ανέφερε ότι διακατέχεται από ανάμικτα συναισθήματα διότι μετά από επτά θητείες στη Διοίκηση, από την επόμενη θητεία θα εκπροσωπήσει τα συμφέροντα των εμπόρων του Βόλου στην Ομοσπονδία.

Για το ψηφοδέλτιο είπε ότι αποτελείται από 22 άτομα, αναγνωρισμένους εμπόρους, που έχουν εμπειρία και είναι γνωστοί για την προσφορά τους στην κοινωνία και πρόσθεσε: “Η Διοίκηση του Εμπορικού Συλλόγου δεν μπορεί να λύσει όλα τα προβλήματα, αλλά να διεκδικήσει λύσεις γι’ αυτά «αρκεί να έχει τη στήριξη των εμπόρων και σωστή που δεν θα κατευθύνουν κομματικά γραφεία”, ενώ κάλεσε όλους τους εμπόρους να στηρίξουν τα ψηφοδέλτια για τη Διοίκηση και για την Ομοσπονδία.

Οι του “Ενωτικού Εμπορίου”

Οι της παράταξης «Ενωτικό Εμπόριο», που διεκδικούν την ψήφο των εμπόρων, είναι οι εξής: Απόστολος Οντόπουλος του Νικολάου, Κωνσταντίνος Αβαριτσιώτης του Νικολάου, Βάϊος Αργυράκης του Άγγελου, Αθανάσιος Γκίκας του Κωνσταντίνου, Βασίλειος Γκιλομανάκης του Χρήστου, Μάξιμος Ζάντζος του Μιλτιάδη, Γεώργιος – Μάριος Κακοδήμος του Αποστόλου, Αικατερίνη Καραμανιόλα του Κωνσταντίνου, Νικόλαος Κίσσας του Βασιλείου, Ευάγγελος Κωνσταντάκος του Αλεξάνδρου, Νικόλαος Κωνσταντινίδης του Βασιλείου, Κωνσταντίνος Μαγαλιός του Αλεξάνδρου, Μανώλης Μουτσινάς του Κωνσταντίνου, Κωνσταντίνος Μυλωνάς του Φιλήμονα, Νεκτάριος Νικολός του Κωνσταντίνου, Παύλος Πάνος του Δημητρίου, Γεώργιος Πανταζής του Αχιλλέα, Αναστάσιος Πετκόγλου του Ιωάννη, Γεώργιος Σακελάρης του Αθανασίου, Σπυρίδων Τουμαζάτος του Μαρίνου, Δημήτριος Χιουκτούρης του Χρήστου, Αποστολία Χρόνη του Ανδρέα.

για την ελεγκτική επιτροπή είναι οι: Γεώργιος Δεδούσης του Αποστόλου, Βασιλική Κλεφτάκη του Στεφάνου, Αθανάσιος Μαντζίρης του Κωνσταντίνου.

Για την Ομοσπονδία Εμπορικών Συλλόγων Θεσσαλίας είναι: Κωνσταντίνος Τσέλιος του Νικολάου, Κωνσταντίνος Αβαριτσιώτης του Νικολάου, Βασίλειος Γκιλομανάκης του Χρήστου, Μάξιμος Ζάντζος του Μιλτιάδη, Νικόλαος Κίσσας του Βασιλείου, Νικόλαος Κωνσταντινίδης του Βασιλείου, Κωνσταντίνος Μαγαλιός του Αλεξάνδρου, Μανώλης Μουτσινάς του Κωνσταντίνου, Νεκτάριος Νικολός του Κωνσταντίνου, Απόστολος Οντόπουλος του Νικολάου, Γεώργιος Πανταζής του Αχιλλέα, Γεώργιος Σακελάρης του Αθανασίου, Αποστολία Χρόνη του Ανδρέα.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Διημερίδα για το τουριστικό προϊόν στη Σκιάθο από το Επιμελητήριο Μαγνησίας #Σκιάθος… - https://t.co/h3NuKiRktJ -

  • Συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Μαγνησίας στον Βόλο #ΣΥΡΙΖΑΠΣΜαγνησίας - https://t.co/RjLD4n3XCN -

  • Η Νίκη Βόλου σε λαϊκό αγώνα δρόμου #ΓΣΝΙΚΗΒΟΛΟΥ - https://t.co/6KvtNctsLa -

"Αλιεύοντας" την είδηση