Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » FEATURED » Μαζική και μαχητική στο Βόλο η συγκέντρωση καταδίκης της Χρυσής Αυγής
Μαζική και μαχητική στο Βόλο η συγκέντρωση καταδίκης της Χρυσής Αυγής

Μαζική και μαχητική στο Βόλο η συγκέντρωση καταδίκης της Χρυσής Αυγής

Μαζική και μαχητική ήταν και στο Βόλο η συγκέντρωση ς της Χρυσής Αυγής που οργάνωσαν σήμερα σωματεία και της περιοχής.

Εργαζόμενοι, νέοι και ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα των σωματείων και διαδήλωσαν έξω από τα δικαστήρια του Βόλου την απόφασή τους: Οι ναζί να σαπίσουν στη φυλακή.

Στη συγκέντρωση απηύθυναν χαιρετισμό ο Δημήτρης Μαριεττάκης, πρόεδρος του Συλλόγου Διοικητικού Προσωπικού του Θεσσαλίας, ο Δημήτρης Νόκας, πρόεδρος του Συλλόγου Φοιτητών Γεωπονικής Σχολής του πανεπιστημίου Θεσσαλίας, ο Γιάννης Ευσταθίου εκ μέρους του συντονιστικού των μαθητών του Βόλου, η Γιάννα Παπαδημητρίου εκ μέρους του συλλόγου εργαζομένων υ Βόλου.

Την κεντρική ομιλία έκανε ο Κώστας Στεργίου πρόεδρος του Συνδικάτου Μετάλλου ς “Μήτσος Παπαρήγας” όπου τόνισε ότι ο φασισμός είναι γέννημα θρέμμα του καπιταλισμού και ότι οι φασίστες αποτελούν του συστήματος, της αστικής τάξης και των κυβερνήσεων στην προσπάθεια που κάνουν να τρομοκρατήσουν το λαό για να μη σηκώνει κεφάλι, για να επικρατεί στους χώρους δουλειάς και σε σιγή νεκροταφείου, ενισχύοντας τον φόβο και τον συμβιβασμό.

Ανέδειξε τις ευθύνες όλων των κυβερνήσεων της ΝΔ και και των ΣΥΡΙΖΑ και ακροδεξιών ΑΝΕΛ για την ανοχή στους φασίστες και για τα χαϊδολογήματα μαζί τους. Για τη μεγάλη καθυστέρηση της δίκης με αποτέλεσμα οι φασίστες δολοφόνοι να κυκλοφορούν ελεύθεροι για χρόνια.

Τελειώνοντας στάθηκε στην ανάγκη συνέχισης των αγώνων ενάντια στην επίθεση που κλιμακώνεται με στόχο να πληρώσουν ξανά τα εργατικά λαϊκά στρώματα τη νέα , τις τεράστιες ελλείψεις στο δημόσιο σύστημα υγείας, αλλά και ενάντια στην κλιμάκωση της εμπλοκής της χώρας στους ιμπεριαλιστικούς σχεδιασμούς. 

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση