Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » FEATURED » Μαζικά πυρά κατά Μπέου από τον επικεφαλής του Βόλος – Ανατροπή – Δημιουργία Απ. Παπαδούλη
Μαζικά πυρά κατά Μπέου από τον επικεφαλής του Βόλος – Ανατροπή – Δημιουργία Απ. Παπαδούλη

Μαζικά πυρά κατά Μπέου από τον επικεφαλής του Βόλος – Ανατροπή – Δημιουργία Απ. Παπαδούλη

Ολομέτωπη επίθεση κατά του δημάρχου Βόλου Αχιλλέα Μπέου εξαπέλυσε ο επικεφαλής του συνδυασμού Βόλος-Ανατροπή-Δημιουργία Απόστολος Παπαδούλης στην πρώτη συνέντευξη τύπου που παραχώρησε παρουσιάζοντας το όνομα του συνδυασμού του, τις βασικές αρχές του προγράμματος του και τους λόγους για τους οποίους κατέρχονται στις εκλογές. volos dim

Την προσεχή Δευτέρα στις 7 το απόγευμα στο “Ξενία” θα παρουσιαστούν τα βασικά σημεία προγράμματος και ο κορμός των υποψηφίων δημοτικών συμβούλων.

Όπως ανέφερε στη πόλη ορθώνεται ένα “επικοινωνιακό μπαλαμούτι” περί αποτελεσματικού δημάρχου, ενώ προκαλεί τον κ. Μπέο να κάνουν δημόσια συζήτηση σε όποιο κανάλι επιθυμεί, ακόμα και στο δικό του, όπως χαρακτηριστικά είπε για να ξεκαθαριστεί ποιος είναι ο κ. Μπέος.

Ο κ. Παπαδούλης τον αποκάλεσε μία φούσκα και μισή, που κρύβεται πίσω από έναν επικοινωνιακό χαβαλέ.

Είπε πως είναι ένα καθεστώς που φεύγοντας, όχι μόνο δεν θα αφήσει κάποιο δικό του έργο πίσω, αλλά θα φορτώσει τη πόλη μόνο με χρέη, που θα αναγκαστούν να τα πληρώσουν οι Βολιώτες.

Κάλεσε τον κ. Μπέο να δεχθεί να κάνουν μαζί διαχειριστικό έλεγχο, για να μάθουν οι κάτοικοι της πόλης ποιο είναι το πραγματικό αποθεματικό των ταμείων και να καταλάβουν όλοι, ότι “ο τύπος πουλάει φύκια για μεταξωτές κορδέλες”, όπως χαρακτηριστικά είπε.

Συνεχίζοντας τα “πυρά” του κατά του κ. Μπέου, σημείωσε πως αυτός ο τύπος κοκορεύεται ότι είναι αποτελεσματικός όταν χρέωσε τη πόλη με 7,2 εκ. ευρώ αγοράζοντας με χρήματα του Δήμου καθαριότητας, όταν τα Τρίκαλα πήραν από το ΕΣΠΑ, με το δήμαρχο να ισχυρίζεται ότι τα οχήματα πλέον αποτελούν περιουσία του Δήμου.

Τον αποκάλεσε “άσχετο”, καθώς όπως υπογράμμισε στο leasing δεν είναι κάποιος ιδιοκτήτης, αλλά ενοικιαστής.

Χρέωσε τη πόλη με 10 εκ. ευρώ για το παρκινγκ της Φιλελλήνων, έργο του προηγούμενου αιώνα, που δεν έχει μελέτη σκοπιμότητας και ς.

Τόνισε ότι σε κανένα μέρος του κόσμου δεν γίνονται τέτοιες καταστροφικές συμβάσεις, με τη γειτονική να αποκτά δύο μεγάλα πάρκινγκ με παραχώρησης, που εισπράττει κάθε χρόνο ενοίκιο και ένα ποσοστό από τον κύκλο εργασιών τους.

Ο κ. Παπαδούλης κατηγόρησε το δήμαρχο Βόλου πως χρέωσε τη πόλη με 2 εκ. ευρώ για το Δημοτικό παρά το γεγονός ότι υπέγραψε την ένταξη του στο ΕΣΠΑ.

Επίσης χρέωσε τη πόλη με ένα εκατομμύριο ευρώ για να φτιάξει όπως είπε δήθεν πολιτιστικό κέντρο, χωρίς αδειοδοτήσεις, χωρίς μελέτη σκοπιμότητας και ς, με τον κ. Παπαδούλη να αναφέρει πως ο κ. Μπέος απλά έφτιαξε ένα ακόμη μπουζουξίδικο με χρήματα των Βολιωτών.

Παράλληλα είπε πως παρέλαβε το της ΔΕΥΑΜΒ προς την ΕΡΓΗΛ στα 4 εκ. ευρώ και το έφτασε στα 11 εκ. και την επιχείρηση σε πλήρη παράλυση.

“Αυτός είναι ο αποτελεσματικός κύριος Μπέος. Δοξάστε τον” ανέφερε χαρακτηριστικά ο επικεφαλής του Βόλος – Ανατροπή – Δημιουργία και συνέχισε διερωτώμενος ποιος επιχειρηματίας της πιο μικρής επιχείρησης θα του εμπιστευόταν το ταμείο του και την τύχη της επιχείρησης του.

Εκτίμησε ότι την επόμενη μέρα από τη φυγή Μπέου θα βρεθούν μπροστά σε οικονομικό χάος.

Έθεσε προς τους πολίτες το διακύβευμα των εκλογών λέγοντας πως τον Μάιο θα κληθούν να επιλέξουν μεταξύ ενός δήθεν αποτελεσματικού και ενός πραγματικά αποτελεσματικού Δημάρχου, ενός αυταρχικού και ενός δημοκράτη Δημάρχου, μεταξύ ενός χαμηλής διοικητικής ικανότητας ερασιτέχνη και ενός Δημάρχου που ακόμη και οι υπονομευτές του, αναγνωρίζουν, όπως είπε τις διοικητικές του ικανότητες.

“Καλούμε όλους τους αξιοπρεπείς πολίτες του Δήμου, μακριά από κομματικές προ, να συμπορευτούμε με τη Δημοτική Παράταξη “Βόλος – Ανατροπή- Δημιουργία” για τη πόλη που αξίζουμε, για να οδηγήσουμε το Δήμο μας σε μια νέα κανονικότητα” είπε ο κ. Παπαδούλης.

Σχετικά με το ζήτημα της ο υποψήφιος δήμαρχος εκτίμησε ότι θα πρέπει να καθίσουν στο τραπέζι με την ΑΓΕΤ και με τους άλλους επικεφαλής των αυτοδιοικητικών ομάδων για να συζητήσουν και να εξετάσουν τα δεδομένα.

Να υπάρξουν δεσμεύσεις και από τις δύο πλευρές οι οποίες θα πρέπει να τηρηθούν αμφίπλευρά και σε περίπτωση που η ΑΓΕΤ δεν τους τηρήσει, ανέφερε πως δεν έχει πρόβλημα να ξεκινήσει σε ρυθμούς σκληρού ροκ

Για το κυκλοφοριακό πρόβλημα είπε πως οι σύγχρονες πόλεις είναι για τους ανθρώπους και όχι για τα οχήματα.

Απαντώντας σε ερώτηση για το ζήτημα των ποδοσφαιρικών ομάδων της πόλης, είπε ο κ. Μπέος έφερε ξένη ομάδα και την εγκατέστησε στα βολιώτικα χωράφια.

Υπογράμμισε ότι του προκαλεί αλγεινή εντύπωση ο Ολυμπιακός Βόλου να ψάχνει χώρο να προπονηθεί γιατί κάποιος εκδικείται αθλητική ιστορία πόλης και προανήγγειλε ότι η ομάδα θα γυρίσει στην αθλητική του έδρα που είναι το ΕΑΚ.

Στο πρόγραμμα του όπως είπε περιλαμβάνεται και ο σχεδιασμός το Δημοτικό Συμβούλιο κάθε δύο μήνες να συνεδριάζει εκτάκτως με μονο θέμα το όραμα της επόμενης 20ετίας που θα υποστηρίζεται με ειδικούς και πρόσθεσε ως δήμαρχος πως θα κουβεντιάζει θέματα πόλης ανοιχτά με επικεφαλής παρατάξεων και όχι κάτω από το τραπέζι.

Καταλήγοντας πέταξε ένα ακόμα καρφί κατά του Αχ. Μπέου λέγοντας πως στο Ξενία δεν πρόεκιται να χρησιμοποιήσουν πούλμαν για να φέρουν ανθρώπους.

 

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση