Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΕΛΛΑΔΑ » ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ » Μαξίμου: Πολιτική η διαπραγμάτευση, ένδειξη πίεσης η αποχώρηση ΔΝΤ
Μαξίμου: Πολιτική η διαπραγμάτευση, ένδειξη πίεσης η αποχώρηση ΔΝΤ

Μαξίμου: Πολιτική η διαπραγμάτευση, ένδειξη πίεσης η αποχώρηση ΔΝΤ

Υπό τον πρωθυπουργό κ. Αλέξη Τσίπρ συνεδρίσε εκ νέου η πολιτική ομάδα διαπραγμάτευσης στο Μέγαρο , προκειμένου να αποφασισθούν τα επόμενα βήματα της Αθήνας στη διαπραγμάτευση.

Η , παρά τις σαφείς αναφορές των εταίρων σε ανάγκη ολοκλήρωσης της διαπραγμάτευσης σε επίπεδο τεχνικών κλιμακίων, επιμένει στη διαδικασία «πολιτικής διαπραγμάτευσης».

Μάλιστα, κυβερνητικές έσπευσαν να ερμηνεύσουν την αποχώρηση του κλιμακίου του από τις ως επιβεβαίωση και εκ μέρους του ταμείου ότι η διαπραγμάτευση διεξάγεται σε άλλο επίπεδο, αλλά και ως ένδειξη πίεσης από την πλευρά του προς την και την ΕΚΤ «να επανέλθουν στο “σωστό δρόμο” της τεχνικής διαπραγμάτευσης».

 

πηγή:kathimerini.gr

"Αλιεύοντας" την είδηση