Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΕΛΛΑΔΑ » ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ » Μαξίμου: Περαιτέρω κινήσεις από τις 20 Αυγούστου
Μαξίμου: Περαιτέρω κινήσεις από τις 20 Αυγούστου

Μαξίμου: Περαιτέρω κινήσεις από τις 20 Αυγούστου

Σε πλήρη αναδίπλωση, πριν περάσουν λίγα εικοσιτετράωρα από την απόφασή του να ζητήσει ψήφο εμπιστοσύνης από τη βουλή αμέσως μετά τις 20 Αυγούστου  οδηγήθηκε ο κ. , καθώς σήμερα διοχετεύθηκε νέα πληροφορία, σύμφωνα με την οποία, ο πρωθ,  «από τις 20 Αυγούστου και μετά θα έχει συναντήσεις με κυβερνητικά στελέχη, προκειμένου να καθοριστούν οι περαιτέρω κινήσεις».

Όπως αναφέρεται σε κυβερνητικό  non paper «μέχρι την υπογραφή της ς με τον  και την εκταμίευση του ποσού που προβλέπεται, η ασχολείται αποκλειστικά με την ολο των τεχνικών διαδικασιών και αναμένει την έκβαση των ψηφοφοριών στα ευρωπαϊκά Κοινοβούλια».

Δεν αναφέρεται τίποτα σχετικό με την προηγούμενη απόφαση του πρωθυπουργού που διοχετεύθηκε στα ΜΜΕ, αμέσως μετά την στη βουλή για το τρίτο μνημόνιο, ότι θα ζητήσει ψήφο εμπιστοσύνης.

Σύμφωνα με τις ίδιες κυβερνητικές πηγές,  ο πρωθ «θα βρίσκεται στο την Τρίτη, οπότε και θα συναντηθεί με το οικονομικό επιτελείο. Από τις 20 Αυγούστου και μετά θα έχει συναντήσεις με κυβερνητικά στελέχη, προκειμένου να καθοριστούν οι περαιτέρω κινήσεις».

Πηγή: kathimerini.gr

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση