Βρίσκεστε εδώ:  / FEATURED / ΕΛΛΑΔΑ / ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ / Μαξίμου: Περαιτέρω κινήσεις από τις 20 Αυγούστου
Μαξίμου: Περαιτέρω κινήσεις από τις 20 Αυγούστου

Μαξίμου: Περαιτέρω κινήσεις από τις 20 Αυγούστου

Σε πλήρη αναδίπλωση, πριν περάσουν λίγα εικοσιτετράωρα από την απόφασή του να ζητήσει ψήφο εμπιστοσύνης από τη βουλή αμέσως μετά τις 20 Αυγούστου  οδηγήθηκε ο κ. , καθώς σήμερα διοχετεύθηκε νέα πληροφορία, σύμφωνα με την οποία, ο πρωθυπουργός,  «από τις 20 Αυγούστου και μετά θα έχει συναντήσεις με κυβερνητικά στελέχη, προκειμένου να καθοριστούν οι περαιτέρω κινήσεις».

Όπως αναφέρεται σε κυβερνητικό  non paper «μέχρι την υπογραφή της σύμβασης με τον  ESM και την του ποσού που προβλέπεται, η κυβέρνηση ασχολείται αποκλειστικά με την ολοκλήρωση των τεχνικών διαδικασιών και αναμένει την έκβαση των ψηφοφοριών στα ευρωπαϊκά Κοινοβούλια».

Δεν αναφέρεται τίποτα σχετικό με την προηγούμενη του πρωθυπουργού που διοχετεύθηκε στα , αμέσως μετά την στη βουλή για το τρίτο , ότι θα ζητήσει ψήφο εμπιστοσύνης.

Σύμφωνα με τις ίδιες κυβερνητικές ,  ο πρωθυπουργός «θα βρίσκεται στο την Τρίτη, οπότε και θα συναντηθεί με το οικονομικό επιτελείο. Από τις 20 Αυγούστου και μετά θα έχει συναντήσεις με κυβερνητικά στελέχη, προκειμένου να καθοριστούν οι περαιτέρω κινήσεις».

Πηγή: kathimerini.gr

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Σύλληψη τριών αλλοδαπών με πέντε κιλά κάνναβης στην Αγιά Λάρισας #κάνναβη - https://t.co/E1HqbMMQ8D -

  • Ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας στην εκδήλωση για την Εθνική Στρατηγική Αγροτικής Ανάπτυξης (Κ.Α.Π. 2021 -2027)… - https://t.co/4v1NlqxXAk -

  • H Λυρική στη Σκιάθο #ΕθνικήΛυρικήΣκηνή - https://t.co/fVAcKKVzkY -

"Αλιεύοντας" την είδηση