Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΕΛΛΑΔΑ » ΠΟΛΙΤΙΚΗ » Μαξίμου: Μετά τη Σύνοδο Κορυφής οι αποφάσεις για Μουζάλα

Μαξίμου: Μετά τη Σύνοδο Κορυφής οι αποφάσεις για Μουζάλα

Για μετά την σύνοδο κορυφής της Ε.Ε., αύριο και μεθαύριο στις , μετατίθενται οι αποφάσεις για τον υπουργό Μεταναστευτικής Πολιτικής, κ. Γιάννη Μουζάλα, όπως ανακοίνωσε η κυβερνητική εκπρόσωπος, Ολγα Γεροβασιλη.

«Προτεραιότητα του πρωθυπουργού είναι το Συμβούλιο Κορυφής. Ο κ. Καμμένος εμμένει στο αίτημα για . Η απόφαση θα ληφθεί μετά την του πρωθυπουργού», δήλωσε η κυβερνητική εκπρόσωπος.

Πάντως, η κ. Γεροβασίλη ξεκαθάρισε ότι για την ώρα δεν έχει ζητηθεί η του κ. Μουζάλα, ούτε έχει υποβληθεί παραίτηση από πλευράς του υπουργού. Μάλιστα, άφησε όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά, όσον αφορά την τελική έκβαση της υπόθεσης, καθιστώντας σαφές ότι δεν υπάρχει αυτή τη στιγμή απόφαση περί αποπομπής του κ. Μουζάλα.

Εσπευσε, ωστόσο, να διαβεβαιώσει ότι δεν τίθεται θέμα κυβερνητικής συνοχής, παρά τις αντιδράσεις του κυβερνητικού εταίρου.

Καμμένος: «Ψήφος εμπιστοσύνης» στην , όχι στον Μουζάλα

«Οι Ανεξάρτητοι Ελληνες δίνουν ψήφο εμπιστοσύνης στην αλλά όχι στον κ. Μουζάλα», είχε δηλώσει νωρίτερα ο πρόεδρος του συγκυβερνώντος κόμματος, Πάνος Καμμένος, εξερχόμενος από το Μέγαρο , μετά τη συνάντησή του με τον πρωθυπουργό. Ο κ. Καμμένος υπογράμμισε ότι μπορεί να πρόκειται για «λεκτικό ατόπημα» εκ μέρους του αναπληρωτή υπουργού Μεταναστευτικής Πολιτικής, ωστόσο ξεκαθάρισε ότι οι εμμένουν στις θέσεις τους και ζητούν την παραίτησή του, «τουλάχιστον για λόγους ευθιξίας», όπως χαρακτηριστικά ανέφερε.

Παράλληλα, τόνισε ότι οι αποφάσεις για το θέμα θα ληφθούν μετά από την του κ. Μουζάλα από τις .

Πηγή: kathimerini.gr

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση