Βρίσκεστε εδώ:  / FEATURED / Α'-Β' ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ / Μαθητικό συλλαλητήριο για την αερορύπανση στο Βόλο
Μαθητικό συλλαλητήριο για την αερορύπανση στο Βόλο

Μαθητικό συλλαλητήριο για την αερορύπανση στο Βόλο

Σε κατάληψη των σχολικών κτιρίων προχωρούν οι του Βόλου που διαμαρτύρονται για την αερορύπανση στην πόλη, ενώ την Πέμπτη   21/11 θα πραγματοποιήσουν μαθητικό συλλαλητήριο στις 11.00 το πρωί .

  Μαγνησίας 

Η θα κάνει στάση εργασίας Πέμπτη 21/11 και θα συμμετάσχει στο μαθητικό συλλαλητήριο.

Σε σχετική ανακοίνωση αναφέρει: “Αγωνιζόμαστε για την προάσπιση του δικαιώματος στην ποιότητα ζωής για το παρόν και το μέλλον, για τα σημερινά και τα που έρχονται. Παλεύουμε για τον αέρα που αναπνέουμε, για καθαρό περιβάλλον. Προστατεύουμε τη δημόσια μέσα από συλλογικότητες, τους επιστημονικούς φορείς της περιοχής και απαιτούμε να σταματήσει η καύση απορριματογενούς προέλευσης και άλλων ρυπογόνων πηγών.

Το Δ.Σ. της προκηρύσσει 3ωρη διευκολυντική στάση εργασίας την Πέμπτη 21/11, 11.00 – 2.00 μ.μ. για τη συμμετοχή των εκπαιδευτικών στο μαθητικό συλλαλητήριο, στην πλατεία ελευθερίας, 11.00 πμ., να διαδηλώσουν για τη ζωή τους και το περιβάλλον της πόλης που συνεχώς υποβαθμίζεται. Καλούμε τους εκπαιδευτικούς να σταθούν δίπλα στους τους.”

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Το Lab Art yard στην αυλή του Τσαλαπάτα ξεκινάει με δυναμικό τριήμερο συναυλιών #LabArt - https://t.co/SKyefhU2K0 -

  • Έναρξη υποβολής συμμετοχών για το Βραβείο Δημοσιογραφίας Daphne Caruana Galizia - https://t.co/uyPdAbjw8N… -

  • Οικονομική μετακίνηση για νέους από τις Αστικές Συγκοινωνίες Βόλου #ΑστικέςΣυγκοινωνίεςΒόλου - https://t.co/RXSQBs16kO -

"Αλιεύοντας" την είδηση