Βρίσκεστε εδώ:  / FEATURED / Α'-Β' ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ / Μαθητικό συλλαλητήριο για την αερορύπανση στο Βόλο
Μαθητικό συλλαλητήριο για την αερορύπανση στο Βόλο

Μαθητικό συλλαλητήριο για την αερορύπανση στο Βόλο

Σε των σχολικών κτιρίων προχωρούν οι μαθητές του Βόλου που διαμαρτύρονται για την αερορύπανση στην πόλη, ενώ την Πέμπτη   21/11 θα πραγματοποιήσουν μαθητικό συλλαλητήριο στις 11.00 το πρωί .

ΕΛΜΕ  Μαγνησίας 

Η Μαγνησίας θα κάνει στάση εργασίας Πέμπτη 21/11 και θα συμμετάσχει στο μαθητικό συλλαλητήριο.

Σε σχετική ανακοίνωση αναφέρει: “Αγωνιζόμαστε για την προάσπιση του δικαιώματος στην ποιότητα ζωής για το παρόν και το μέλλον, για τα σημερινά και τα παιδιά που έρχονται. Παλεύουμε για τον αέρα που αναπνέουμε, για καθαρό περιβάλλον. Προστατεύουμε τη δημόσια υγεία μέσα από συλλογικότητες, τους επιστημονικούς φορείς της περιοχής και απαιτούμε να σταματήσει η καύση απορριματογενούς προέλευσης και άλλων ρυπογόνων πηγών.

Το Δ.Σ. της προκηρύσσει 3ωρη διευκολυντική στάση εργασίας την Πέμπτη 21/11, 11.00 – 2.00 μ.μ. για τη συμμετοχή των εκπαιδευτικών στο μαθητικό συλλαλητήριο, στην πλατεία ελευθερίας, 11.00 πμ., να διαδηλώσουν για τη ζωή τους και το περιβάλλον της πόλης που συνεχώς υποβαθμίζεται. Καλούμε τους εκπαιδευτικούς να σταθούν δίπλα στους μαθητές τους.”

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Κατάθεση αιτήσεων και δικαιολογητικών στο Κέντρο Μελισσοκομίας Θεσσαλίας - https://t.co/G718wkViMu… -

  • Έλεγχοι, πρόστιμα και λουκέτα στη Θεσσαλία #κορωνοπρόστιμα - https://t.co/EmgLykGJq3 -

  • Αυτοψία κυβερνητικού κλιμακίου στα έργα του Αλμυρού που ολοκληρώνονται ή προχωρούν #ΔΑλμυρού - https://t.co/z3kMvz1QNd -

"Αλιεύοντας" την είδηση