Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » FEATURED » Ματαιώθηκε σήμερα πλειστηριασμός στο Ειρηνοδικείο Βόλου
Ματαιώθηκε σήμερα πλειστηριασμός στο Ειρηνοδικείο Βόλου

Ματαιώθηκε σήμερα πλειστηριασμός στο Ειρηνοδικείο Βόλου

Ματαιώθηκε σήμερα πλειστηριασμός στο , παρουσία 40 περίπου πολιτών κατά των πλειστηριασμών και κατασχέσεων ς, που παρεμπόδισαν τη διενέργεια προγραμματισμένου πλειστηριασμού.

Ο προγραμματισμένος πλειστηριασμός επρόκειτο να γίνει με επίσπευση τράπεζας κατά δύο ιδιοκτητών για οφειλή 203.600 €, και αφορούσε αδιαμόρφωτη οικοδομή εντός οικοπέδου 220 τ.μ., τμήμα μεγαλυτέρου οικοπέδου 431 τ.μ, που βρίσκεται εντός της πρώην Κοινότητας Πορταριάς, με ποσοστό συνιδιοκτησίας 60/ και αποτελείται από υπόγειο 98 τ.μ. με τιμή πρώτης προσφοράς 18.000 €, ισόγειο και α' όροφο 98 τ.μ. με τιμή πρώτης προσφοράς 46.000 € για κάθε όροφο.

Στα Δικαστήρια παρέστη συμβολαιογράφος και δικαστική επιμελήτρια, αλλά όχι κάποιος ενδιαφερόμενος και οι συγκεντρωμένοι δεν επέτρεψαν την είσοδό τους στο , με αποτέλεσμα η διαδικασία να ματαιωθεί.

Στο χώρο βρισκόταν και αστυνομικοί της ΟΠΚΕ, αλλά δεν σημειώθηκαν παρατράγουδα και δεν χρειάστηκε να επέμβουν, καθώς οι υπάλληλοι αποχώρησαν λίγο μετά τις 4 το απόγευμα.

Τέλος, εκδήλωση ενάντια στους πλειστηριασμούς και τις κατασχέσεις των τραπεζών και του Δημοσίου, διοργανώνει ο πρόεδρος του Συλλόγου Εστίασης . ς ιάννης ρηγορίου, την Τετάρτη 27 Σεπτεμβρίου 2017, στις 6 το απόγευμα στο Επιμελητήριο .

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση