Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » FEATURED » Ματαιώθηκε σήμερα πλειστηριασμός στο Ειρηνοδικείο Βόλου
Ματαιώθηκε σήμερα πλειστηριασμός στο Ειρηνοδικείο Βόλου

Ματαιώθηκε σήμερα πλειστηριασμός στο Ειρηνοδικείο Βόλου

Ματαιώθηκε σήμερα πλειστηριασμός στο Ειρηνοδικείο Βόλου, παρουσία 40 περίπου πολιτών κατά των πλειστηριασμών και κατασχέσεων Μαγνησίας, που παρεμπόδισαν τη διενέργεια προγραμματισμένου πλειστηριασμού.

Ο προγραμματισμένος πλειστηριασμός επρόκειτο να γίνει με επίσπευση τράπεζας κατά δύο ιδιοκτητών για 203.600 €, και αφορούσε αδιαμόρφωτη οικοδομή εντός οικοπέδου 220 τ.μ., τμήμα μεγαλυτέρου οικοπέδου 431 τ.μ, που βρίσκεται εντός της πρώην Κοινότητας Πορταριάς, με ποσοστό συνιδιοκτησίας 60/100 και αποτελείται από υπόγειο 98 τ.μ. με τιμή πρώτης προσφοράς 18.000 €, ισόγειο και α’ όροφο 98 τ.μ. με τιμή πρώτης προσφοράς 46.000 € για κάθε όροφο.

Στα Δικαστήρια παρέστη συμβολαιογράφος και δικαστική επιμελήτρια, αλλά όχι κάποιος ενδιαφερόμενος και οι συγκεντρωμένοι δεν επέτρεψαν την είσοδό τους στο Ειρηνοδικείο, με η διαδικασία να ματαιωθεί.

Στο χώρο βρισκόταν και της ΟΠΚΕ, αλλά δεν σημειώθηκαν παρατράγουδα και δεν χρειάστηκε να επέμβουν, καθώς οι υπάλληλοι αποχώρησαν λίγο μετά τις 4 το απόγευμα.

Τέλος, ενάντια στους και τις κατασχέσεις των τραπεζών και του Δημοσίου, διοργανώνει ο πρόεδρος του Συλλόγου Εστίασης Ν. Μαγνησίας Γιάννης Γρηγορίου, την Τετάρτη 27 Σεπτεμβρίου 2017, στις 6 το απόγευμα στο Επιμελητήριο Μαγνησίας.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Διημερίδα για το τουριστικό προϊόν στη Σκιάθο από το Επιμελητήριο Μαγνησίας #Σκιάθος… - https://t.co/h3NuKiRktJ -

  • Συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Μαγνησίας στον Βόλο #ΣΥΡΙΖΑΠΣΜαγνησίας - https://t.co/RjLD4n3XCN -

  • Η Νίκη Βόλου σε λαϊκό αγώνα δρόμου #ΓΣΝΙΚΗΒΟΛΟΥ - https://t.co/6KvtNctsLa -

"Αλιεύοντας" την είδηση