Βρίσκεστε εδώ:  / FEATURED / ΔΙΚΑΣΤΙΚΑ / Ματαιώθηκε σήμερα πλειστηριασμός στο Ειρηνοδικείο Βόλου
Ματαιώθηκε σήμερα πλειστηριασμός στο Ειρηνοδικείο Βόλου

Ματαιώθηκε σήμερα πλειστηριασμός στο Ειρηνοδικείο Βόλου

Ματαιώθηκε σήμερα πλειστηριασμός στο Ειρηνοδικείο Βόλου, παρουσία 40 περίπου πολιτών κατά των πλειστηριασμών και κατασχέσεων Μαγνησίας, που παρεμπόδισαν τη διενέργεια προγραμματισμένου πλειστηριασμού.

Ο προγραμματισμένος πλειστηριασμός επρόκειτο να γίνει με επίσπευση τράπεζας κατά δύο ιδιοκτητών για οφειλή 203.600 €, και αφορούσε αδιαμόρφωτη οικοδομή εντός οικοπέδου 220 τ.μ., τμήμα μεγαλυτέρου οικοπέδου 431 τ.μ, που βρίσκεται εντός της πρώην Κοινότητας Πορταριάς, με ποσοστό συνιδιοκτησίας 60/100 και αποτελείται από υπόγειο 98 τ.μ. με τιμή πρώτης προσφοράς 18.000 €, ισόγειο και α’ όροφο 98 τ.μ. με τιμή πρώτης προσφοράς 46.000 € για κάθε όροφο.

Στα Δικαστήρια παρέστη συμβολαιογράφος και δικαστική επιμελήτρια, αλλά όχι κάποιος ενδιαφερόμενος και οι συγκεντρωμένοι δεν επέτρεψαν την είσοδό τους στο Ειρηνοδικείο, με αποτέλεσμα η διαδικασία να ματαιωθεί.

Στο χώρο βρισκόταν και αστυνομικοί της ΟΠΚΕ, αλλά δεν σημειώθηκαν παρατράγουδα και δεν χρειάστηκε να επέμβουν, καθώς οι υπάλληλοι αποχώρησαν λίγο μετά τις 4 το απόγευμα.

Τέλος, εκδήλωση ενάντια στους πλειστηριασμούς και τις κατασχέσεις των τραπεζών και του Δημοσίου, διοργανώνει ο πρόεδρος του Συλλόγου Εστίασης Ν. Μαγνησίας Γιάννης Γρηγορίου, την Τετάρτη 27 Σεπτεμβρίου 2017, στις 6 το απόγευμα στο Επιμελητήριο Μαγνησίας.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Είκοσι πέντε νέα θετικά κρούσματα Covid 19 στην Περιφέρεια Θεσσαλίας - https://t.co/OQhhsDMnSC -

  • Στη Σκόπελο ο Αλέξανδρος Μεϊκόπουλος - https://t.co/erYIHsyc9o -

  • Σεισμικές δονήσεις κοντά στο Βελεστίνο - https://t.co/xG6rq9qtjk -

"Αλιεύοντας" την είδηση