Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » FEATURED » Mαταιώθηκαν πλειστηριασμοί στο Ειρηνοδικείο Βόλου
Mαταιώθηκαν πλειστηριασμοί στο Ειρηνοδικείο Βόλου

Mαταιώθηκαν πλειστηριασμοί στο Ειρηνοδικείο Βόλου

Mατιώθηκν σήμερα τρεις πλειστηριασμοί στο Ειρηνοδικείο Βόλου, αφού τα μέλη της κίνησης κατά των πλειστηριασμών δεν επέτρεψαν δύο συμβολαιογράφους και την κήρυκα να εισέλθουν στη δικαστική αίθουσα.

ια σήμερα είχαν προγραμματιστεί ο , με επίσπευση τράπεζας οικοπεδική έκταση με διώροφο σπίτι έκτασης 42 τ.μ. στην , για ποσό ς 70.000 Ευρώ και με τιμή πρώτης προσφοράς 63.000 .

Με αίτηση του ιδιοκτήτη επρόκειτο να εκπλειστηριαστεί οικόπεδο 732 τ.μ. στην Αγριά με βιομηχανικό χώρο 170 τ.μ. κατασκευής από πάνελ, ιδιοκτησίας ανώνυμης εταιρίας.Πρόκειται για κληρονομιά, που δεν έγινε αποδοχή της και η προσωρινή διοίκηση της εταιρίας ζητά να βγει σε πλειστηριασμό το ακίνητο, έχοντας υποβάλει τρεις αιτήσεις. Η τιμή πρώτης προσφοράς του ακινήτου ήταν 144.000 .

Τέλος, με επίσπευση της ΔΟΥ Βόλου και αίτηση του ιδιοκτήτη, επρόκειτο να εκλειστηριαστεί στο Βόλο έκτασης 96 τ.μ. με τιμή πρώτης προσφοράς 96.000 ευρώ για το και αποθήκη (τιμή πρώτης προσφοράς 560 Ευρώ). Για τον πλειστηριασμό του ακινήτου, ο ιδιοκτήτης είχε υποβάλει αίτηση δύο φορές.

Στα Δικαστήρια του Βόλου παραβρέθηκαν σήμερα, για άλλη μια Τετάρτη μέλη της κίνησης και χωρίς να δημιουργηθεί το παραμικρό δεν επέτρεψαν την είσοδο στους συμβολαιογράφους, που αποχώρησαν, υπό τη διακριτική παρουσία της Αστυνομίας.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση