Βρίσκεστε εδώ:  / FEATURED / ΔΙΚΑΣΤΙΚΑ / Mαταιώθηκαν πλειστηριασμοί στο Ειρηνοδικείο Βόλου
Mαταιώθηκαν πλειστηριασμοί στο Ειρηνοδικείο Βόλου

Mαταιώθηκαν πλειστηριασμοί στο Ειρηνοδικείο Βόλου

Mαταιώθηκαν σήμερα τρεις πλειστηριασμοί στο Βόλου, αφού τα μέλη της κίνησης κατά των πλειστηριασμών δεν επέτρεψαν δύο συμβολαιογράφους και την κήρυκα να εισέλθουν στη δικαστική αίθουσα.

Για σήμερα είχαν προγραμματιστεί ο πλειστηριασμός, με επίσπευση τράπεζας οικοπεδική έκταση με διώροφο σπίτι έκτασης 42 τ.μ. στην Αγία Κυριακή Τρικερίου, για ποσό οφειλής 70.000 Ευρώ και με τιμή πρώτης προσφοράς 63.000 ευρώ.

Με αίτηση του ιδιοκτήτη επρόκειτο να εκπλειστηριαστεί οικόπεδο 732 τ.μ. στην Αγριά με βιομηχανικό χώρο 170 τ.μ. κατασκευής από πάνελ, ιδιοκτησίας ανώνυμης εταιρίας.Πρόκειται για κληρονομιά, που δεν έγινε αποδοχή της και η προσωρινή διοίκηση της εταιρίας ζητά να βγει σε πλειστηριασμό το ακίνητο, έχοντας υποβάλει τρεις αιτήσεις. Η τιμή πρώτης προσφοράς του ακινήτου ήταν 144.000 ευρώ.

Τέλος, με επίσπευση της ΔΟΥ Βόλου και αίτηση του ιδιοκτήτη, επρόκειτο να εκλειστηριαστεί στο Βόλο έκτασης 96 τ.μ. με τιμή πρώτης προσφοράς 96.000 ευρώ για το και αποθήκη (τιμή πρώτης προσφοράς 560 Ευρώ). Για τον πλειστηριασμό του ακινήτου, ο ιδιοκτήτης είχε υποβάλει αίτηση δύο φορές.

Στα Δικαστήρια του Βόλου παραβρέθηκαν σήμερα, για άλλη μια Τετάρτη μέλη της κίνησης και χωρίς να δημιουργηθεί το παραμικρό δεν επέτρεψαν την είσοδο στους συμβολαιογράφους, που αποχώρησαν, υπό τη διακριτική παρουσία της Αστυνομίας.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Σύλληψη ατόμων στον Βόλο για διακίνηση ναρκωτικών #διακίνησηναρκωτικών - https://t.co/EBJ5H3V1AE -

  • Εμβολιασμός: Ανοίγει απόψε η πλατφόρμα για την 3η δόση στους 3 μήνες #εμβολιασμόςCovid - https://t.co/NPSQgZQWDC -

  • #φωτιά σε βανάκι στους Αγ. Θεοδώρους Αλμυρού #φωτιά - https://t.co/amsEm2bbVU -

"Αλιεύοντας" την είδηση