Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » FEATURED » Mαταιώθηκαν πλειστηριασμοί στο Ειρηνοδικείο Βόλου
Mαταιώθηκαν πλειστηριασμοί στο Ειρηνοδικείο Βόλου

Mαταιώθηκαν πλειστηριασμοί στο Ειρηνοδικείο Βόλου

Mαταιώθηκαν σήμερα τρεις πλειστηριασμοί στο Ειρηνοδικείο Βόλου, αφού τα μέλη της κίνησης κατά των πλειστηριασμών δεν επέτρεψαν δύο συμβολαιογράφους και την κήρυκα να εισέλθουν στη δικαστική αίθουσα.

Για σήμερα είχαν προγραμματιστεί ο πλειστηριασμός, με επίσπευση τράπεζας οικοπεδική έκταση με διώροφο σπίτι έκτασης 42 τ.μ. στην Τρικερίου, για ποσό οφειλής 70.000 και με τιμή πρώτης προσφοράς 63.000 ευρώ.

Με αίτηση του ιδιοκτήτη επρόκειτο να εκπλειστηριαστεί οικόπεδο 732 τ.μ. στην Αγριά με βιομηχανικό χώρο 170 τ.μ. κατασκευής από πάνελ, ιδιοκτησίας ανώνυμης εταιρίας.Πρόκειται για κληρονομιά, που δεν έγινε αποδοχή της και η προσωρινή διοίκηση της εταιρίας ζητά να βγει σε πλειστηριασμό το ακίνητο, έχοντας υποβάλει τρεις αιτήσεις. Η τιμή πρώτης προσφοράς του ακινήτου ήταν 144.000 ευρώ.

Τέλος, με επίσπευση της ΔΟΥ Βόλου και αίτηση του ιδιοκτήτη, επρόκειτο να εκλειστηριαστεί διαμέρισμα στο Βόλο έκτασης 96 τ.μ. με τιμή πρώτης προσφοράς 96.000 ευρώ για το διαμέρισμα και αποθήκη (τιμή πρώτης προσφοράς 560 Ευρώ). Για τον πλειστηριασμό του ακινήτου, ο ιδιοκτήτης είχε υποβάλει αίτηση δύο φορές.

Στα Δικαστήρια του Βόλου παραβρέθηκαν σήμερα, για άλλη μια Τετάρτη μέλη της κίνησης και χωρίς να δημιουργηθεί το παραμικρό δεν επέτρεψαν την είσοδο στους συμβολαιογράφους, που αποχώρησαν, υπό τη διακριτική παρουσία της Αστυνομίας.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Διημερίδα για το τουριστικό προϊόν στη Σκιάθο από το Επιμελητήριο Μαγνησίας #Σκιάθος… - https://t.co/h3NuKiRktJ -

  • Συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Μαγνησίας στον Βόλο #ΣΥΡΙΖΑΠΣΜαγνησίας - https://t.co/RjLD4n3XCN -

  • Η Νίκη Βόλου σε λαϊκό αγώνα δρόμου #ΓΣΝΙΚΗΒΟΛΟΥ - https://t.co/6KvtNctsLa -

"Αλιεύοντας" την είδηση