Βρίσκεστε εδώ:  / FEATURED / ΔΙΚΑΣΤΙΚΑ / Mαταιώθηκαν έξι κι ακυρώθηκε ένας πλειστηριασμοί
Mαταιώθηκαν έξι κι ακυρώθηκε ένας πλειστηριασμοί

Mαταιώθηκαν έξι κι ακυρώθηκε ένας πλειστηριασμοί

Μεγάλη η  συμμετοχή του κόσμου στα Δικαστήρια του Βόλου

Mαταιώθηκαν έξι κι ακυρώθηκε ένας πλειστηριασμοί σήμερα το απόγευμα στο του Βόλου, ενώ πολύς  κόσμος  βρέθηκε στα Δικαστήρια και  δεν επετράπη η είσοδος στους συμβολαιογράφους και τους δικαστικούς κήρυκες, χωρίς να δημιουργηθουν επεισόδια.

Ο άρχισε να συγκεντρώνεται λίγο μετά τις 3 το απόγευμα, όπου έκανε μαζική εμφάνιση το ΠΑΜΕ, ενώ ακολούθησαν μέχρι μετά τις 3.30 μ.μ. αρκετοί εκπρόσωποι κομμάτων, συλλόγων και κόσμος, με αποτέλεσμα λίγο πριν τις 4 το απόγευμα, που έφτασαν συμβολαιογράφοι και κήρυκες, να έχει συγκεντρωθεί κόσμος, που σχεδόν γέμισε το προαύλιο του Δικαστικού Μεγάρου.

Η παρουσία της Αστυνομίας ήταν διακριτική με λεωφορείο επί της οδού Ιωλκού – Ανθ. Γαζή, μακριά από τους συγκεντρωμένους.

Μετά από σύντομη συζήτηση με τους συγκεντρωμένους,   οι συμβολαιογράφοι αποχώρησαν με αποτέλεσμα να ματαιωθούν έξι, ενώ είχε ακυρωθεί ο έβδομος μεταξύ ιδιωτών, διότι δεν τηρήθηκε η προδικασία, ενώ οι συγκεντρωμένοι παρέμειναν στο χώρο.

Οι συγκεντρωμένοι ανάρτησαν πανό με συνθήματα κατά των πλειστηριασμών λαϊκών περιουσιών και σπιτιών σε χέρια τραπεζών.

Μεταξύ των συγκεντρωμένων ήταν ο επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας Μαργ. Πατσιαντάς, ο επικεφαλής της ΛΑΣ Απ. Νάνος, ο πρόεδρος του Νομαρχιακού Τμήματος της ΑΔΕΔΥ Φίλιππος Κωνταντινίδης, ο πρόεδρος του Συνδικάτου Μετάλλου «Μ. Παπαρήγας» Κώστας Στεργίου, η πρόεδρος του Συλλόγου Μαγνησίας Θάλεια Στάχτου, εκπρόσωποι κομμάτων, συλλογικοτήτων κ.ά.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Αποκαταστάθηκε στην Σκόπελο η βλάβη στο Skiathos Express #SkiathosExpress - https://t.co/lj6MNAN9Qj -

  • Ταξιδεύοντας στον κόσμο του Παπαδιαμάντη #ΕΚΠΑ #Παπαδιαμάντης - https://t.co/DcOdP3xmc4 -

  • Χωροταξική κατανομή του βοσκότοπων #βοσκότοποι - https://t.co/pfeyKBVxdV -

"Αλιεύοντας" την είδηση