Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » FEATURED » Μακριά από τους αγώνες του Ολυμπιακού Βόλου θα μείνει 19χρονος
Μακριά από τους αγώνες του Ολυμπιακού Βόλου θα μείνει 19χρονος

Μακριά από τους αγώνες του Ολυμπιακού Βόλου θα μείνει 19χρονος

Τη δουλειά του κινδυνεύει να χάσει ένας 19χρονος, που καταδικάστηκε από το Μονομελές Πλημμελειοδικείο Βόλου, καθώς συμμετείχε σε επεισόδια που είχαν ξεσπάσει στον αγώνα Βόλου – ίκη Βόλου, για τα πλέϊ οφς στις 13 Απριλίου του 2014.

Ο νεαρός που εργάζεται ως ντελιβεράς, θα πρέπει σε κάθε αγώνα του , να παρουσιάζεται στο Αστυνομικό Τμήμα του τόπου ς του, ή σε χώρο που εποπτεύει η αστυνομία, δύο ώρες πριν την έναρξη της ποδοσφαιρικής αναμέτρησης, να παραμείνει εκεί κατά την διάρκεια της, αλλά και δύο ώρες μετά την λήξη του ματς.

Από την στιγμή που υπάρχουν εμβόλιμες αγωνιστικές, με τους να διεξάγονται Τετάρτη, τότε θα πρέπει να χάνει έξι συνολικά ώρες από τη δουλειά του δύο φορές την εβδομάδα.

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο στις 13 Απριλίου του 2014 στο ΕΑΚ Βόλου, περίπου 10 οργανωμένοι του Ολυμπιακού, πήδηξαν τα προστατευτικά κιγκλιδώματα και εισέβαλαν στο ταρτάν του γηπέδου κινούμενοι με απειλητικές διαθέσεις κατά ποδοσφαιριστών και παραγόντων, τρία λεπτά πριν την συμπλήρωση του 90λεπτου.

Ο νεαρός που τότε ήταν ανήλικος, είχε υποστηρίξει πως τον είχαν στριμώξει στα κάγκελα άλλοι , και μπήκε μέσα επειδή τον έσπρωξαν, ενώ είχε την πρόθεση να συγκρατήσει τους υπόλοιπους, ώστε να μην δημιουργηθούν επεισόδια.

Μάλιστα δεν φορούσε κουκούλα, και έτσι έγινε δυνατός ο της ταυτότητας του από την αστυνομία.

Και οι δύο κατηγορούμενοι εκπροσωπήθηκαν από πληρεξούσιο δικηγόρο, με αυτόν του 30χρονου που τότε ήταν 25 ετών να αναφέρει πως ο πελάτης του πράγματι μπήκε μέσα στον αγωνιστικό χώρο, λόγω αγανάκτησης για την διαφαινόμενη ήττα της ομάδας του, αφού παρασύρθηκε από τους υπόλοιπους.

Επιπλέον ο νεαρός μετάνιωσε για τη πράξη του, με το Δικαστήριο να καταδικάζει και τους δύο για παράβαση του αθλητικού νόμου, επιβάλλοντας στον 30χρονο ποινή φυλάκισης ενός μηνός και χρηματική ποινή 150 , και στον ανήλικο την στο Α.Τ. της περιοχής του.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση