Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » FEATURED » Μαγνησία: Μεσήλικας φέρεται να ασελγούσε σε δύο αδέλφια 13 και 10 ετών!
Μαγνησία: Μεσήλικας φέρεται να ασελγούσε σε δύο αδέλφια 13 και 10 ετών!

Μαγνησία: Μεσήλικας φέρεται να ασελγούσε σε δύο αδέλφια 13 και 10 ετών!

Μπροστά σε μια ενδεχομένως αποτρόπαια βρίσκεται η Εισαγγελία του Βόλου, καθώς πριν λίγες εβδομάδες υποβλήθηκε μηνυτήρια αναφορά από μητέρα πως συγγενικό της πρόσωπο, προχώρησε σε ασελγείς πράξεις στα δύο α της, ηλικίας περίπου 13 και 10 ετών, μέσα στο σπίτι της ς, στην ευρύτερη περιοχή του Βόλου!

Η εισαγγελική αρχή προχώρησε σε προκαταρκτική έρευνα για να διαπιστώσει κατά πόσο ευσταθούν οι και στη συνέχεια με την ολοκλήρωση της, άσκησε δίωξη κατά του 50χρονου περίπου άνδρα για αποπλάνηση ανηλίκων κατά συρροή, και κατάχρηση ανηλίκων προσώπων σε ασέλγεια από πρόσωπο που συνοικεί με τα , και τα δύο σε βαθμό κακουργήματος.

Η ανατέθηκε στον ανακριτή Βόλου πριν λίγες ημέρες, ο οποίος θα διεξάγει την κύρια ανάκριση καλώντας σε απολογία τον φερόμενο ως δράστη.

Μετά το πέρας της απολογίας του θα κριθεί εάν θα προφυλακιστεί, ή θα αφεθεί ελεύθερος με ή χωρίς όρους, μέχρι τη του σε Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο.

Οι φερόμενες πράξεις από τον 50χρονο τελέστηκαν μέσα στο , με τα παιδιά να αναφέρουν στη μητέρα τους πως ο συγγενής τους, τα ξεγύμνωνε, τα θώπευε σε επίμαχα σημεία του σώματος τους, και γενικά προέβαινε σε ασελγείς ενέργειες εις βάρος τους, την ώρα που θα έπρεπε να τα προσέχει!

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες οι είχαν οικονομικά προτα και εργαζόταν αρκετές ώρες, με αποτέλεσμα να αναθέσουν στον 50χρονο, στον οποίο είχαν εμπιστοσύνη, να προσέχει τα παιδιά όταν αυτοί έλειπαν, αλλά σύμφωνα με τα καταγγελλόμενα, οι προθέσεις του ήταν διαφορετικές…

 

 

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση