Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » FEATURED » Μαγνησία: Έμεινε ανάπηρος από τα χτυπήματα 39χρονου άστεγου που φιλοξενούσε 52χρονος!!
Μαγνησία: Έμεινε ανάπηρος από τα χτυπήματα 39χρονου άστεγου που φιλοξενούσε 52χρονος!!

Μαγνησία: Έμεινε ανάπηρος από τα χτυπήματα 39χρονου άστεγου που φιλοξενούσε 52χρονος!!

Έν βήμ πριν τον θάνατο έφτασε ένας 52χρονος από την ευρύτερη περιοχή του Βόλου, ο οποίος όμως δεν γλίτωσε τον ακρωτηριασμό, εξαιτίας της επίθεσης που δέχθηκε από 39χρονο άστεγο άνδρα που διατηρούσαν φιλικές σχέσεις και μάλιστα τον φιλοξενούσε στο σπίτι του, που τον γρονθοκόπησε στο κεφάλι, προκαλώντας του εγκεφαλική αιμορραγία!

Η κατάσταση της ς του επιβαρύνθηκε τόσο, ώστε χρειάστηκε να νοσηλευθεί για σημαντικό χρονικό διάστημα στην Εντατική του οσοκομείου του Βόλου, όπου έπαθε γάγγραινα εξαιτίας της νέκρωσης των κυττάρων, με αποτέλεσμα να απαιτηθεί να του κόψουν τα δάκτυλα των ποδιών!!

Ο 52χρονος, που σύμφωνα με πληροφορίες αντιμετώπιζε πρόβλημα με το ποτό, έμεινε ανάπηρος, αφού πλέον δυσκολεύεται να περπατήσει, λόγω του ακρωτηριασμού που υπέστη για να σωθεί η ζωή του.

Ο 39χρονος που χθες δικάστηκε και καταδικάστηκε ερήμην από το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Βόλου, είχε παραδεχθεί ότι τον χτύπησε, και κατηγορούνταν για βαριά σωματική με πρόθεση, πράξη που τελέστηκε με τρόπο που προκάλεσε στο θύμα κίνδυνο για τη ζωή του.

Ο “Γολγοθάς” για τον 52χρονο ξεκίνησε όταν την 1η οεμβρίου του 2017 φιλοξενούσε στο σπίτι του σε παραλιακό οικισμό του νομού, κοντά στο Βόλο, έναν 39χρονο άστεγο τοξικομανή.

Για ασήμαντη αφορμή οι δύο άνδρες διαπληκτίστηκαν έξω από το σπίτι του 52χρονου, με τον δράστη να του επιτίθεται με ορμή γρονθοκοπώντας τον στο πρόσωπο.

Τα χτυπήματα που δέχθηκε στο κεφάλι, του δημιούργησαν υποσκληρίδιο αιμάτωμα εγκεφάλου, θέτοντας η κατάσταση αυτή σε κίνδυνο τη ζωή του.

Το θύμα μετά την επίθεση δεν πήγε στο Νοσοκομείο, κάτι που έκανε ύστερα από αρκετές ώρες, μετά από την παρότρυνση του αδελφού του και ορισμένων φίλων του.

Στο Νοσοκομείο διαπιστώθηκε η σοβαρότητα των τραυμάτων του και έτσι εισήχθη εσπευσμένα στο χειρουργείο, όπου του έγινε επέμβαση για την αφαίρεση του αιματώματος, με τους γιατρούς να κόβουν ένα κομμάτι του κρανίου του, για να τον σώσουν.

Κατά την διάρκεια της νοσηλείας του, ο 52χρονος εμφάνισε βαριά θρομβοφλεβίτιδα, με αποτέλεσμα να χρειαστεί να του ακρωτηριάσουν τα δάκτυλα των ποδιών του, λόγω της γάγγραινας που εμφανίστηκε!

Ο άνδρας συνέπεια αυτού, έμεινε ανάπηρος, αφού δυσκολεύεται πλέον να περπατήσει, και σώθηκε τελικά από την επιμονή του αδελφού του και των φίλων του.

Το δικαστήριο καταδίκασε τον 39χρονο άστεγο σε φυλάκιση τριών ετών χωρίς αναστολή, μετατροπή, ενώ του έδωσε τη δυνατότητα ς ς.

Σημειώνεται ότι σε περίπτωση που ο 39χρονος δεν εφεσιβάλλει την χθεσινή του Τριμελούς, τότε θα κηρυχθεί φυγόποινος, και θα πρέπει να συλληφθεί και να οδηγηθεί στη .

 

 

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση