Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » FEATURED » Από σφαίρα πιστολιού επλήγη πιθανότατα η 8χρονη
Από σφαίρα πιστολιού επλήγη πιθανότατα η 8χρονη

Από σφαίρα πιστολιού επλήγη πιθανότατα η 8χρονη

 Κρίσιμη η κτάστσή της

Από πιστόλι, πιθανότατα δε από γλέντι που γινόταν στο διπλανό χωριό Λεοντάρι, προήλθε σύμφωνα με πηγές της αστυνομίας η αδέσποτη σφαίρα που τραυσε την 8χρονη Αλεξία στις Θεσπιές της Θήβας. Οι ίδιες πηγές  εκτιμούν πως σύντομα θα εντοπίσουν τον ασυνείδητο δράστη.

Στην σφαίρα του πυροβόλου όπλου που έβγαλαν οι γιατροί από το κεφάλι της 8χρονης, επικεντρώνουν τις έρευνες οι του Τμήματος Ασφαλείας Λειβαδιάς, όπως και στις καταθέσεις μαρτύρων από τις Θεσπιές Βοιωτίας αλλά και από το χωριό Λεοντάρι από το οποίο φαίνεται να προήλθαν οι άσκοποι .

Το βλήμα βρίσκεται στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών όπου γίνεται βαλλιστική εξέταση, ενώ οι αστυνομικοί αναζητούν το όπλο από το οποίο προήλθε η αδέσποτη σφαίρα.

Οι πρώτες καταθέσεις κάνουν λόγο για γλέντι που γινόταν στο χωριό Λεοντάρι, από το οποίο ακούγονταν αλλεπάλληλοι . Μετά από ανάλογους πυροβολισμούς το άτυχο κορίτσι έπεσε στο έδαφος, ενώ δεν υπάρχουν αναφορές για πυροβολισμούς από τις Θεσπιές

Οι αστυνομικοί έχουν ξεκινήσει την λήψη καταθέσεων ατόμων και από το που φαίνεται να προσδιορίζουν οι αυτόπτες μάρτυρες ως το ύποπτο, με σκοπό να εντοπίσουν τον δράστη των άσκοπων πυροβολισμών, όπως και επίσης το όπλο.

Οι μάρτυρες καταθέτουν πως ακόμη και μετά τον τραυματισμό του κοριτσιού και την έλευση των αστυνομικών, το γλέντι αλλά και οι συνεχίζονταν.

Η κατάσταση της 8χρονης μετά την πολύωρη εγχείριση στην οποία υποβλήθηκε παραμένει κρίσιμη. Παραμένει στη ΜΕΘ του νοσοκομείου Παίδων . Το περιστατικό ξύπνησε μνήμες από την στο Μενίδι τον Ιούνιο του 2017, όταν μία αδέσποτη σφαίρα αφαίρεσε τη ζωή του 11χρονου Μάριου.

 

Πηγή: kathimerini.gr
PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση