Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » FEATURED » Μάχη σε δεκάδες μέτωπα στον Δήμο Ζαγοράς – Μουρεσίου
Μάχη σε δεκάδες μέτωπα στον Δήμο Ζαγοράς – Μουρεσίου

Μάχη σε δεκάδες μέτωπα στον Δήμο Ζαγοράς – Μουρεσίου

Σε μια πρωτοφανή κατάσταση που προκύπτει συνδυαστικά από τα και τις επιδράσεις από τα μέτρα κατά του κορονοϊού, βρίσκεται ο Δήμος Ζαγοράς – Μουρεσίου.

Δεκάδες μέτωπα στο κυρίως οδικό δίκτυο αλλά και σε δευτερεύοντα δίκτυα και αγροτικούς ς, δοκιμάζουν καθημερινά τις αντοχές συνεργείων και τη διάθεση μέσων, σε χειμωνιάτικες συνθήκες.

Ο δήμαρχος  Παν. Κουτσάφτης, οι , σύμβουλοι και εργαζόμενοι στον Δήμο, βρίσκονται διαρκώς στις επάλξεις, δίνοντας έναν ατέλειωτο αγώνα με τα στοιχεία της φύσης καθώς δεν έχουν τελειωμό οι κατολισθήσεις, οι καθιζήσεις και γενικότερα οι ζημιές σε δίκτυα, κ.α.

“Μένουμε εδώ, δεν υποχωρούμε από την πρώτη γραμμή της μεγάλης προσπάθειας”, τονίζει ο δήμαρχος Παν. Κουτσάφτης και συνεχίζει: “Σε πείσμα των δυσκολιών που αντιμετωπίζουμε, μένουμε εδώ, μαχόμενοι. Ενώνουμε δυνάμεις, συντονίζουμε ενέργειες για τις καθημερινές μάχες.

Έχουμε δοκιμαστεί στα δύσκολα και στις καταστροφικές του Φεβρουαρίου και σε άλλα . Δώσαμε συντεταγμένα και καταφέραμε να κρατήσουμε την ζωντανή, το Πήλιο όρθιο.

Με την ίδια δύναμη αλλά με περισσότερη εμπειρία κι ένα ευρύτερο μέτωπο δυνάμεων, με την Κυβέρνηση και την στο πλευρό μας, δίνουμε αυτόν τον σκληρό αγώνα.

Μένουμε στις επάλξεις, παραμένουμε ενωμένοι και δυνατοί.

Θα τα καταφέρουμε και πάλι.”

[Fancy_Facebook_Comments language="el_GR"]
"Αλιεύοντας" την είδηση