Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » FEATURED » Μάχη με τις φλόγες στην Ηλεία
Μάχη με τις φλόγες στην Ηλεία

Μάχη με τις φλόγες στην Ηλεία

Η φωτιά απειλεί κατοικίες στο χωριό Σκιλλουντία

Ενισχύθηκαν οι που δίνουν μάχη με τις φλόγες, στην περιοχή Φρίξα της Ηλείας, όπου επιχειρούν 40 με 20 οχήματα και μια ομάδα πεζοπόρο τμήμα, ενώ το πυροσβεστικό συνδράμουν οχήματα του δήμου Ανδρίτσαινας – Κρεστένων, της περιφερειακής ενότητας Ηλείας, καθώς και ιδιωτικό .

Στην περιοχή πνέουν ισχυροί άνεμοι, ενώ σύμφωνα με την , στην Ηλεία αυτή την ώρα υπάρχουν τέσσερα πύρινα μέτωπα, με αυτό της Φρίξας να είναι το μεγαλύτερο, το οποίο απειλεί τα χωριά Σκιλλουντία και Νέα Σκιλλουντία.Κάτοικοι και δίνουν μάχη με τις φλόγες για να προστατέψουν τα σπίτια του χωριού.

Η φωτιά εκδηλώθηκε στις 16:40.Όπως αναφέρει το ilialive.gr, για λόγους πολιτικής ς ζητήθηκε να ληφθούν μέτρα και στην περιοχή του αρχαιολογικού χώρου της Ολυμπίας, καθώς οι άνεμοι πνέουν προς αυτή την κατεύθυνση και είναι πιθανό να μεταφερθούν στοιχεία της φωτιάς που μπορεί να προκαλέσουν νέες .


(Πηγή φωτό: www.iliaweb.gr)

Την ίδια ώρα οι επιχειρούν και στην περιοχή Ποταμιά Μεγαλόπολης Αρκαδίας όπου στις 14:20 εκδηλώθηκε φωτιά σε αγροτο. Στο μέτωπο της πυρκαγιάς επιχειρούν 14 οχήματα με 38 πυροσβέστες και δύο ιδιωτικά βυτιοφόρα.

Πηγή: kathimerini.gr
PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση