Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » FEATURED » Μάχη με τις φλόγες στην Ηλεία
Μάχη με τις φλόγες στην Ηλεία

Μάχη με τις φλόγες στην Ηλεία

Η φωτιά απειλεί κατ στο χωριό Σκιλλουντία

Ενισχύθηκαν οι πυροσβεστικές δυνάμεις που δίνουν μάχη με τις , στην περιοχή Φρίξα της ς, όπου επιχειρούν 40 με 20 οχήματα και μια ομάδα πεζοπόρο τμήμα, ενώ το πυροσβεστικό συνδράμουν οχήματα του δήμου Ανδρίτσαινας – Κρεστένων, της περιφερειακής ενότητας ς, καθώς και ιδιωτικό βυτιοφόρο.

Στην περιοχή πνέουν ισχυροί άνεμοι, ενώ σύμφωνα με την Πυροσβεστική, στην Ηλεία αυτή την ώρα υπάρχουν τέσσερα πύρινα μέτωπα, με αυτό της Φρίξας να είναι το μεγαλύτερο, το οποίο απειλεί τα χωριά Σκιλλουντία και Νέα Σκιλλουντία.Κάτοικοι και δίνουν μάχη με τις για να προστατέψουν τα του χωριού.

Η φωτιά εκδηλώθηκε στις 16:40.Όπως αναφέρει το ilialive.gr, για λόγους πολιτικής ς ζητήθηκε να ληφθούν μέτρα και στην περιοχή του αρχαιολογικού χώρου της Ολυμπίας, καθώς οι άνεμοι πνέουν προς αυτή την κατεύθυνση και είναι πιθανό να μεταφερθούν στοιχεία της φωτιάς που μπορεί να προκαλέσουν νέες εστίες.


(Πηγή φωτό: www.iliaweb.gr)

Την ίδια ώρα οι πυροσβεστικές δυνάμεις επιχειρούν και στην περιοχή Ποταμιά Μεγαλόπολης Αρκαδίας όπου στις 14:20 εκδηλώθηκε φωτιά σε αγροτοδασική έκταση. Στο μέτωπο της πυρκαγιάς επιχειρούν 14 οχήματα με 38 πυροσβέστες και δύο ιδιωτικά βυτιοφόρα.

Πηγή: kathimerini.gr
PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση