Βρίσκεστε εδώ:  / FEATURED / ΕΛΛΑΔΑ / Μάχη με τις φλόγες στην Ηλεία
Μάχη με τις φλόγες στην Ηλεία

Μάχη με τις φλόγες στην Ηλεία

Η απειλεί κατοικίες στο χωριό Σκιλλουντία

Ενισχύθηκαν οι πυροσβεστικές δυνάμεις που δίνουν μάχη με τις , στην περιοχή Φρίξα της Ηλείας, όπου επιχειρούν 40 με 20 και μια ομάδα πεζοπόρο τμήμα, ενώ το πυροσβεστικό συνδράμουν του δήμου Ανδρίτσαινας – Κρεστένων, της περιφερειακής ενότητας Ηλείας, καθώς και ιδιωτικό βυτιοφόρο.

Στην περιοχή πνέουν ισχυροί άνεμοι, ενώ σύμφωνα με την Πυροσβεστική, στην Ηλεία αυτή την υπάρχουν τέσσερα πύρινα μέτωπα, με αυτό της Φρίξας να είναι το μεγαλύτερο, το οποίο απειλεί τα χωριά Σκιλλουντία και Νέα Σκιλλουντία.Κάτοικοι και δίνουν μάχη με τις για να προστατέψουν τα σπίτια του χωριού.

Η εκδηλώθηκε στις 16:40.Όπως αναφέρει το ilialive.gr, για λόγους πολιτικής προστασίας ζητήθηκε να ληφθούν μέτρα και στην περιοχή του αρχαιολογικού χώρου της Ολυμπίας, καθώς οι άνεμοι πνέουν προς αυτή την κατεύθυνση και είναι πιθανό να μεταφερθούν στοιχεία της φωτιάς που μπορεί να προκαλέσουν νέες εστίες.


(Πηγή φωτό: www.iliaweb.gr)

Την ίδια οι πυροσβεστικές δυνάμεις επιχειρούν και στην περιοχή Ποταμιά Μεγαλόπολης Αρκαδίας όπου στις 14:20 εκδηλώθηκε φωτιά σε αγροτοδασική έκταση. Στο μέτωπο της πυρκαγιάς επιχειρούν 14 με 38 πυροσβέστες και δύο ιδιωτικά βυτιοφόρα.

Πηγή: kathimerini.gr
PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Έγκριση έργων για όλους τους δήμους με το 50% της χρηματοδότησης μέσα στο 2021 #έγκρισηέργων - https://t.co/ASumjpClQS -

  • Ασθενής σεισμική δόνηση βόρεια του Βόλου #Ασθενήςσεισμικήδόνηση - https://t.co/rpTq5HIRqx -

  • Εγκαινιάστηκετο νέο ειδικό Κέντρο Ημέρας Διασύνδεσης της Ελληνικής Εταιρείας Νόσου Αλτζχάϊμερ και συγγενών διαταραχ… - https://t.co/FZfN0C0UXk -

"Αλιεύοντας" την είδηση