Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » FEATURED » «Μάχη» για να κρατηθεί στη ζωή δίνει το 9χρονο κοριτσάκι από το Βελεστίνο
«Μάχη» για να κρατηθεί στη ζωή δίνει το 9χρονο κοριτσάκι από το Βελεστίνο

«Μάχη» για να κρατηθεί στη ζωή δίνει το 9χρονο κοριτσάκι από το Βελεστίνο

«Μάχη» για να κρατηθεί στη ζωή δίνει το 9χρονο κοριτσάκι που έπαθε την που ήταν στο της και νοσηλεύεται στη Μονάδα εντατικής Θεραπείας του Ιπποκράτειου οσοκομείου της ς σύμφωνα με πληροφορίες του Newsbomb.gr.

Όλα συνέβησαν χθες το πρωί στο 2ο δημοτικό Βελεστίνου, όπου φοιτά η 9χρονη μαθήτρια. Σύμφωνα με πληροφορίες, η μικρή κατανάλωσε κάποιο γλυκό και ο οργανισμός της αντέδρασε. Ένιωσε αδιαθεσία και η μικρή μαθήτρια μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας του Βελεστίνου και στη συνέχεια στο Αχιλλοπούλειο οσοκομείο του Βόλου.

«Το κοριτσάκι υπέστη ανακοπές και οι γιατροί του νοσηλευτικού ιδρύματος του νοσοκομείο του Βόλου, υπερέβαλαν εαυτό και κατάφεραν να την επαναφέρουν» ανέφεραν στο Newsbomb.gr.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Newsbomb.gr που επικοινώνησε με τους γιατρούς του Ιπποκράτειου Νοσοκομείου ς η κατάσταση του μικρού κοριτσιού παραμένει πολύ κρίσιμη.

«Όλοι οι γιατροί δίνουμε μάχη για να κρατηθεί η μικρή στη ζωή» σημειώνουν .«Η κατάσταση είναι πολύ δύσκολη και δυστυχώς δεν έχει ξεπεράσει τον κίνδυνο » υπογραμμίζουν.

Η μικρή μαθήτρια βρίσκεται σε καταστολή στην Μονάδα Εντατικής θεραπείας Παίδων του νοσηλευτικού ιδρύματος της Θεσσαλονίκης και της χορηγείται φαρμακευτική αγωγή.

«Χθες το μεσημέρι, γύρω στις 4.00 με 4.30, η μικρή μαθήτρια έφτασε στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης. Είναι διασωληνωμένη και σε καταστολή, ενώ υποστηρίζεται μηχανικά. Στο κορίτσι χορηγείται πλήρης φαρμακευτική αγωγή, ώστε να μπορέσει να σταθεροποιηθεί η κατάσταση της» ανέφεραν.

Αξίζει να σημειωθεί πως στο Ιπποκράτειο υπάρχει ειδική μονάδα για νοσηλεία ατόμων που έχουν υποστεί .

Οι πληροφορίες θέλουν την 9χρονη μαθήτρια να δίνει μεγάλη μάχη, καθώς δεν έχει ξεπεράσει τον κίνδυνο ακόμα, με τους γιατρούς να δίνουν αγώνα.

«Είναι μία πολύ δύσκολη μάχη και ελπίζουμε όλοι οι γιατροί ότι θα τα καταφέρουμε να την κρατήσουμε στη ζωή. Κάνουμε τα πάντα και ελπίζουμε να πάνε όλα καλά» τόνισαν οι γιατροί στο Newsbomb.gr.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση