Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » FEATURED » Μ. Μιτζικός: Κάλεσμα ενότητας και συστράτευση ενόψει β’ γύρου
Μ. Μιτζικός: Κάλεσμα ενότητας και συστράτευση ενόψει β’ γύρου

Μ. Μιτζικός: Κάλεσμα ενότητας και συστράτευση ενόψει β’ γύρου

Κάλεσμα για ενότητα και συ ενόψει του δεύτερου γύρου, απευθύνει σε ανοιχτή επιστολή του προς τους δημότες του Δήμου Νοτίου Πηλίου ο επικεφαλής της παράταξης «Ενωτική Αυτοδιοικητική Κίνηση Νοτίου Πηλίου» και υποψήφιος Δήμαρχος κ. .

Στην επιστολή του αναφέρει:

«Ευχαριστώ από καρδιάς όλους τους συμ που μας τίμησαν με την ψήφο τους, αλλά και όλους εκείνους που επέλεξαν να στηρίξουν άλλους συνδυασμούς, στην εκλογική διαδικασία της Κυριακής.

Το  και η καθαρή πρωτιά του συνδυασμού μας, είναι ένα μήνυμα για να συνεχίσουμε τον αγώνα μας με εντιμότητα, ήθος και αξιοπρέπεια ενόψει του β' γύρου.

Απευθύνω κάλεσμα για ενότητα και συ νίκης και θέλω να διαβεβαιώσω τους συμπολίτες μου ότι θα σταθούμε άξιοι της εμπιστοσύνης τους, για ένα καλύτερο αύριο σε όλο τον . Κανείς δεν πρέπει να λείψει από την ψηφοφορία της δεύτερης Κυριακής, γιατί καμία ψήφος δεν περισσεύει.

Δεν μπορούμε να εμπιστευθούμε τους συνεχιστές της απερχόμενης Δημοτικής Αρχής, που δεν έκανε έργο στο παρελθόν και δεν μπορεί να εγγυηθεί ότι θα κάνει έργο και στο μέλλον.

Δεν έχουμε το δικαίωμα να παίζουμε με το μέλλον των παιδιών μας και να καταδικάσουμε τον τόπο που όλοι αγαπάμε, να ζει και τα επόμενα χρόνια, με τα ίδια προβλήματα που θα κληρονομήσουμε από το χθες.

Την ερχόμενη Κυριακή δεν υπάρχουν περιθώρια για επιπόλαιες επιλογές. Δεν υπάρχουν περιθώρια για ψήφους συμπάθειας. Ο Δήμος Νοτίου Πηλίου χρειάζεται χρήσιμους και κυρίως αποτελεσματικούς ανθρώπους για να διοικήσουν και να εργαστούν με γνώμονα την ανάπτυξη κάθε δημοτικής ενότητας.

Ζητούμε την ψήφο των συμπολιτών μας για να βγει ο Δήμος από την απραξία, τη στασιμότητα και σε όσα μας κρατούν πίσω.

Δεν έχουμε την πολυτέλεια για πειράματα, ούτε άλλο χρόνο για χάσιμο. Την Κυριακή αποφασίζουμε αν ο τόπος μας τα επόμενα χρόνια θα πάει μπροστά, ή αν θα επιστρέψουμε πίσω, στα χρόνια της απραξίας.

Σας καλώ την ερχόμενη Κυριακή να στηρίξετε με την ψήφο σας την δική μας παράταξη, την «Ενωτική Αυτοδιοικητική Κίνηση Νοτίου Πηλίου', η οποία είναι η μόνη που μπορεί να εγγυηθεί μια δημιουργική και αναπτυξιακή συνέχεια για τον τόπο μας».

 Στην Αργαλαστή για να ευχαριστήσει τους δημότες ο Μ. Μιτζικός 

 Συνολικό ποσοστό 46,82% συγκέντρωσε την πρώτη Κυριακή μετά την τελική καταμέτρηση που έχει αναρτήσει στην ιστοσελίδα της η , ο υποψήφιος Δήμαρχος Νοτίου Πηλίου .

Μετά την οριστικοποίηση των αποτελεσμάτων, ο κ. Μιτζικός συνοδευόμενος από στελέχη της παράταξης «Ενωτική Αυτοδιοικητική Κίνηση Νοτίου Πηλίου, το βράδυ της Δευτέρας βρέθηκε στην Αργαλαστή και ευχαρίστησε από κοντά τους κατοίκους και τους του χωριού, για τη στήριξη στο πρόσωπό του στον α' γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών. Συνομιλώντας μαζί τους, δέχτηκε τα συγχαρητήρια για το υψηλό ποσοστό που κατέγραψε, καθώς και τη δέσμευση των δημοτών για εκ νέου στήριξη την ερχόμενη Κυριακή 2 Ιουνίου. «Οι δημότες μας στηρίζουν και το ίδιο θα κάνουν και στον β' γύρο, καθώς αναγνωρίζουν ότι δώσαμε έναν έντιμο αγώνα και έχουμε ρεαλιστικό και υλοποιήσιμο » δήλωσε ο υποψήφιος Δήμαρχος Νοτίου Πηλίου».

[Fancy_Facebook_Comments language="el_GR"]
"Αλιεύοντας" την είδηση