Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » FEATURED » Ληστεία σε βάρος ηλικιωμένης εξιχνίασε η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου
Ληστεία σε βάρος ηλικιωμένης εξιχνίασε η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου

Ληστεία σε βάρος ηλικιωμένης εξιχνίασε η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου

 

Εξιχνιάστηκε άμεσα από την περίπτωση ληστείας σε βάρος ηλικιωμένης που έλαβε χώρα σήμερα (21-08-2017) τις πρώτες πρωινές ώρες στην πόλη του Βόλου.

σαν, ως δράστες, σήμερα το μεσημέρι στο Βόλο, από αστυνομικούς , τρία άτομα και συγκεκριμένα δύο 22χρονοι και ένας 30χρονος.

Ειδικότερα, σήμερα τις πρώτες πρωινές ώρες οι τρεις δράστες μετέβησαν με επιβατικό αυτοκίνητο σε οικία 85χρονης . Εκεί, εισήλθαν με αντικλείδι στο εσωτερικό της οικίας και στη συνέχεια με τη χρήση λεκτικής και σωματικής ς σε βάρος της ηλικιωμένης, την εξανάγκασαν να τους παραδώσει ένα τσαντάκι που περιείχε το χρηματικό ποσό των (1.) ευρώ.

Ακολούθως, οι δράστες διέφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση με το προαναφερόμενο όχημα, ωστόσο μετά από άμεση κινητο των αστυνομικών εντοπίστηκαν λίγες ώρες αργότερα, συνελήφθησαν και ομολόγησαν την πράξη τους.

Από την κατοχή τους, αλλά και κατά τις νομότυπες έρευνες που διενεργήθηκαν στις οικίες τους κατασχέθηκαν το επιβατικό αυτοκίνητο και το αντικλείδι που χρησιμοποίησαν ως μέσα διευκόλυνσης της παράνομης δραστηριότητάς τους, μέρος του αφαιρεθέντος χρηματικού ποσού, το οποίο αποδόθηκε στη νόμιμη δικαιούχο και τρία .

Επιπλέον, στην οικία του ενός 22χρονου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν (20,74) γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης.

Οι συλληφθέντες, με τη σε βάρος τους σχηματισθείσα δικογραφία, θα οδηγηθούν στον  Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου, ενώ το προανακριτικό συνεχίζεται από την .

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση