Βρίσκεστε εδώ:  / FEATURED / ΒΟΛΟΣ / Λίμνη η οδός Λαρίσης λόγω βλάβης στον κεντρικό αγωγό ύδρευσης της ΔΕΥΑΜΒ
Λίμνη η οδός Λαρίσης λόγω βλάβης στον κεντρικό αγωγό ύδρευσης της ΔΕΥΑΜΒ

Λίμνη η οδός Λαρίσης λόγω βλάβης στον κεντρικό αγωγό ύδρευσης της ΔΕΥΑΜΒ

Σε λίμνη μετατράπηκε η οδός Λαρίσης , στο ρεύμα καθόδου, απέναντι από την ΔΕΗ, συνέπεια μεγάλης βλάβης που προκλήθηκε στον κεντρικό αγωγό ύδρευσης της ΔΕΥΑΜΒ, με αποτέλεσμα εκατοντάδες m3 πόσιμου νερού να χύνονται στους υπονόμους.

Η ΔΕΥΑΜΒ ενημερώθηκε από τη  Τροχαία γύρω στις 18.10 και συνεργείο πήγε στο σημείο να διαπιστώσει το μέγεθος της βλάβης, ενώ ειδοποιήθηκε ο εργολάβος να φέρει κόσμο και μηχανήματα, καθώς και σήμανση.

Ήδη υπάλληλοι της ΔΕΥΑΜΒ είναι τώρα στο σημείο κι αναμένεται ο εργολάβος για να ξεκινήσουν εργασίες , να εντοπιστεί η ζημιά και να αποκατασταθεί.

Η βλάβη στον αγωγό είναι εμφανώς μεγάλη (βλέπε φωτό) , αφού πέρα από μεγάλες ποσότητες νερού που χάνονται , σηκώθηκε στον αέρα τμήμα του οδοστρώματος.

Από τη βλάβη προκλήθηκε διακοπή υδροδότησης  στη Νεάπολη, στους Αγίους Αναργύρους και σε τμήμα του Διμηνίου , ενώ οι εργασίες θα συνεχιστούν για όσο χρειαστεί, μέχρις ότου αποκατασταθεί πλήρως η υδροδότηση.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Πρόταση του Εμπορικού Συλλόγου Βόλου να μην μείνουν κλειστά τα καταστήματα την Καθαρή Δευτέρα - https://t.co/qDxHbn9Yiq -

  • Ο Βόλος και το Πήλιο σε τρεις ταυτόχρονες εκθέσεις τουρισμού - https://t.co/l7JVKfghtP -

  • «Γυναίκες Μπροστά και Πίσω από την Κάμερα» - https://t.co/KPkij9eJKQ -

"Αλιεύοντας" την είδηση