Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » FEATURED » To λιμάνι του Βόλου στους προορισμούς της Celestyal Cruises
To λιμάνι του Βόλου στους προορισμούς της  Celestyal Cruises

To λιμάνι του Βόλου στους προορισμούς της Celestyal Cruises

To λιμάνι του Βόλου περιλαμβάνεται στους προορισμούς της  ελληνικών συμφερόντων εταρείας  Celestyal Cruises.

Η εταιρεία ανακοίνωσε  το διευρυμένο πρόγραμμα δρομολογίων της για το 2019 και τα νέα δρομολόγιά της για το 2020.

Το 2019, η Celestyal Cruises επιμηκύνει την τουριστική περίοδο μέχρι το Δεκέμβριο και έχοντας ως αφετηρία της τον Πειραιά εντάσσει εκ νέου την νσταντινούπολη, με τη νέα 7ήμερη κρουαζιέρα «Εκλεκτό Αιγαίο», πραγματοποιώντας 6 δρομολόγια από τις 21 Οκτωβρίου μέχρι τις 25 οεμβρίου 2019.

Αυτή η «εκλεκτή» κρουαζιέρα περιλαμβάνει για πρώτη φορά ως προορισμό το Βόλο, για να δώσει την ευκαιρία στους επιβάτες της να επισκεφτούν τα εντυπωσιακά βουνά των Μετεώρων και το Τσανάκαλε της Τουρκίας, την Τροία και την Καλλίπολη. Το 7ήμερο δρομολόγιο «Εκλεκτό Αιγαίο» θα επισκέπτεται, επίσης, το και τη Σαντορίνη και κατά τη διάρκεια της επίσκεψης του στη Μύκονο θα αναχωρεί στις 2:00 π.μ., ώστε οι επιβάτες να έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν τη νυχτερινή του κοσμοπολίτικου νησιού.

Η διεύρυνση της τουριστικής περιόδου που επιχειρεί η Celestyal Cruises το 2019 και το 2020 είναι ένα πρώτο βήμα προς την επίτευξη του στόχου για την πραγματοποίηση κρουαζιέρων στο Αιγαίο όλο το χρόνο και εντάσσεται στη στρατηγική που έχει χαράξει ενδυνάμωσης του ελληνικού homeporting και της πολύπλευρης συμβολής της στην εθνική οικονομία.

Ακόμη, η Celestyal Cruises είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της 7ήμερης κρουαζιέρας «3 Ήπειροι» το 2019 με 5 κρουαζιέρες το Δεκέμβριο του 2019 πάντα με λιμάνι αφετηρίας τον Πειραιά. Το πρώτο δρομολόγιο θα αναχωρήσει στις 2 Δεκεμβρίου, ενώ το πέμπτο και τελευταίο στις 30 Δεκεμβρίου. Η κρουαζιέρα «3 Ήπειροι» θα προσεγγίζει ιστορικούς πολιτισμούς όπως την Αλεξάνδρεια, το λιμάνι Πορτ Σάιντ στην Αίγυπτο, το λιμάνι Άσντοντ στο Ισραήλ, το Κουσάντασι (Έφεσος), τη Λεμεσό της Κύπρου και τη .

Το 2020, η Celestyal Cruises θα συνεχίσει τις καθιερωμένες 3ήμερες και 4ήμερες κρουαζιέρες της και θα ενδυναμώσει περαιτέρω τις 7ήμερες κρουαζιέρες, προσφέροντας ποικίλες επιλογές τόσο στους νέους επιβάτες όσο και στους επιβάτες που επιθυμούν να ταξιδέψουν ξανά σε μία κρουαζιέρα της εταιρείας. Η 7ήμερη κρουαζιέρα «Εκλεκτό Αιγαίο» θα «ταξιδεύει» από τις 6 Απριλίου μέχρι τις 11 Μαΐου 2020, ενώ μια δεύτερη σειρά δρομολογίων θα ξεκινήσει στις 7 Σεπτεμβρίου μέχρι τα Οκτωβρίου του 2020.

Αντίστοιχα, οι 7ήμερες κρουαζιέρες «Ειδυλλιακό Αιγαίο» της Celestyal Cruises θα ξεκινήσουν από τις 18 Μαΐου έως τις 31 Αυγούστου, ενώ η κρουαζιέρα «3 Ήπειροι» από τις 2 έως τις 30 Μαρτίου και από τις 2 οεμβρίου έως τις 28 Δεκεμβρίου. Όλα τα δρομολόγια του 2019 και του 2020 παρουσιάζουν τον βραβευμένο Celestyal Τρόπο Διακοπών, που συμπεριλαμβάνει σε ένα συνολικό αντίτιμο πακέτα απεριόριστης κατανάλωσης ποτών, όλα τα εν πλω, πλούσιο πρόγραμμα ψυχαγωγίας, αξέχαστες εκδρομές σε όλους τους προορισμούς, λιμενικά , χρεώσεις υπηρεσιών και τα φιλοδωρήματα.

«Τα δρομολόγιά μας για το 2019 και το 2020 περιλαμβάνουν προσεγγίσεις σε 7 νέα λιμάνια στην Ανατολική Μεσόγειο και μας μεταφέρουν πιο κοντά στο στόχο μας: Να πραγματοποιούνται κρουαζιέρες όλο το χρόνο στο Αιγαίο και να ενδυναμωθεί το homeporting στη χώρα μας», δήλωσε ο κ. Κυριάκος Αναστασιάδης, Διευθύνων Σύμβουλος της Celestyal Cruises. «Είμαστε ενθουσιασμένοι που προσθέτουμε στα δρομολόγιά μας τον Βόλο, την πύλη προς τα ομορφότερα ορεινά τοπία των Μετεώρων. Χαιρόμαστε επίσης που θα επιστρέψουμε στην νσταντινούπολη και θα δώσουμε στους επιβάτες μας την ευκαιρία να επισκεφτούν την Έφεσο, την Τροία και τη Καλλίπολη, ενώ με τη νέα κρουαζιέρα «3 Ήπειροι», οι επιβάτες μας θα έχουν τη δυνατότητα πλέον να επισκεφτούν τους Αγίους Τόπους και τις Πυραμίδες, σε συνδυασμό με τις καθιερωμένες προσεγγίσεις μας στους μοναδικούς προορισμούς του Αιγαίου. Με τα πρόσφατα βραβεία Cruise Critic στις κατηγορίες «Αξία», «Εκδρομές» και «Εξυπηρέτηση», αλλά και με την προσθήκη αυτών των εκπληκτικών λιμανιών στους προορισμούς μας, συνεχίζουμε να δίνουμε σε παλιούς και νέους επιβάτες μας, περισσότερους λόγους να ταξιδέψουν μαζί μας.»

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση