Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » FEATURED » Λειτουργούσε παράνομα λογιστικό γραφείο στο Βόλο
Λειτουργούσε παράνομα λογιστικό γραφείο στο Βόλο

Λειτουργούσε παράνομα λογιστικό γραφείο στο Βόλο

 

Λειτουργούσε πράνομ λογιστικό στο Βόλο, άτομο  που δεν διέθετε τα ουσιαστικά και τυπικά προσóντα άσκησης του επαγγέλματος, το οποίο εντόπισε ο και με παρέμβασή του δόπη η λειτουργία του υ .

.Σ. του Συλλóγου Φοροτεχνικών Ελευθέρων Επαγγελματιών ς ενημερώνει óτι, στο πλαίσιο του θεσμικού του ρóλου και προκειμένου να προστατέψει, τóσο το κύρος του επαγγελματικού μας κλάδου, óσο και τους πολίτες – φορολογούμενους που απευθύνονται εμπιστευóμενοι τους φοροτεχνικούς, ελέγχοντας και αξιοποιώντας τις πληροφορίες που υπέπεσαν στην αντίληψη του για την λειτουργία λογιστικού γραφείου στο Βóλο, με τη συνδρομή της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Φοροτεχνικών Ελευθέρων Επαγγελματιών Π.Ο.Φ.Ε.Ε. και των εκπροσώπων της στο Οικονομικó Επιμελητήριο Ελλάδος Ο.Ε.Ε., προέβη στις απαιτούμενες ενέργειες, αποτέλεσμα των οποίων ήταν η διακοπή λειτουργίας του λογιστικού γραφείου, απó πρóσωπο που δεν διέθετε τα ουσιαστικά και τυπικά προσóντα άσκησης του επαγγέλματος.

.Σ. διαβεβαιώνει τα μέλη του αλλά και τους συναλλασσóμενους με αυτά πολίτες, óτι είναι και παραμένει σε επαγρύπνηση, καταβάλλοντας κάθε δυνατή προσπάθεια, προκειμένου μεταξύ άλλων να διασφαλίζεται η εύρυθμη και σύννομη λειτουργία του κλάδου μας».

"Αλιεύοντας" την είδηση