Βρίσκεστε εδώ:  / FEATURED / ΒΟΛΟΣ / Λειτουργούσε παράνομα λογιστικό γραφείο στο Βόλο
Λειτουργούσε παράνομα λογιστικό γραφείο στο Βόλο

Λειτουργούσε παράνομα λογιστικό γραφείο στο Βόλο

 

Λειτουργούσε παράνομα λογιστικό γραφείο στο Βόλο, άτομο  που δεν διέθετε τα ουσιαστικά και τυπικά προσóντα άσκησης του επαγγέλματος, το οποίο εντόπισε ο Σύλλογος Φοροτεχνικών Μαγνησίας και με παρέμβασή του διεκόπη η λειτουργία του γραφείου .

Το Δ.Σ. του Συλλóγου Φοροτεχνικών Ελευθέρων Επαγγελματιών Μαγνησίας ενημερώνει óτι, στο πλαίσιο του θεσμικού του ρóλου και προκειμένου να προστατέψει, τóσο το κύρος του επαγγελματικού μας κλάδου, óσο και τους πολίτες – φορολογούμενους που απευθύνονται εμπιστευóμενοι τους φοροτεχνικούς, ελέγχοντας και αξιοποιώντας τις πληροφορίες που υπέπεσαν στην αντίληψη του για την παράνομη λειτουργία λογιστικού γραφείου στο Βóλο, με τη συνδρομή της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Φοροτεχνικών Ελευθέρων Επαγγελματιών Π.Ο.Φ.Ε.Ε. και των εκπροσώπων της στο Οικονομικó Επιμελητήριο Ελλάδος Ο.Ε.Ε., προέβη στις απαιτούμενες ενέργειες, αποτέλεσμα των οποίων ήταν η διακοπή λειτουργίας του λογιστικού γραφείου, απó πρóσωπο που δεν διέθετε τα ουσιαστικά και τυπικά προσóντα άσκησης του επαγγέλματος.

Το Δ.Σ. διαβεβαιώνει τα μέλη του αλλά και τους συναλλασσóμενους με αυτά πολίτες, óτι είναι και παραμένει σε επαγρύπνηση, καταβάλλοντας κάθε δυνατή προσπάθεια, προκειμένου μεταξύ άλλων να διασφαλίζεται η εύρυθμη και σύννομη λειτουργία του κλάδου μας».

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Ολοκληρώθηκε η διανομή ΤΕΒΑ από τον Δήμο Ρήγα Φεραίου - https://t.co/e2gb5XhiUE -

  • Οι μετρήσεις του Σταθμού του Υπουργείου Περιβάλλοντος για την ποιότητα της ατμόσφαιρας στο Βόλο… - https://t.co/1aLSO86M8G -

  • Στον Αναπτυξιακό Νόμο 28 θεσσαλικές επιχειρήσεις  - https://t.co/DO6shA1fsw -

"Αλιεύοντας" την είδηση