Βρίσκεστε εδώ:  / FEATURED / ΒΟΛΟΣ / Λειτουργούσε παράνομα λογιστικό γραφείο στο Βόλο
Λειτουργούσε παράνομα λογιστικό γραφείο στο Βόλο

Λειτουργούσε παράνομα λογιστικό γραφείο στο Βόλο

 

Λειτουργούσε παράνομα λογιστικό γραφείο στο Βόλο, άτομο  που δεν διέθετε τα ουσιαστικά και τυπικά προσóντα άσκησης του επαγγέλματος, το οποίο εντόπισε ο και με παρέμβασή του διεκόπη η λειτουργία του γραφείου .

.Σ. του Συλλóγου Φοροτεχνικών Ελευθέρων Επαγγελματιών Μαγνησίας ενημερώνει óτι, στο πλαίσιο του θεσμικού του ρóλου και προκειμένου να προστατέψει, τóσο το κύρος του επαγγελματικού μας κλάδου, óσο και τους – φορολογούμενους που απευθύνονται εμπιστευóμενοι τους φοροτεχνικούς, ελέγχοντας και αξιοποιώντας τις πληροφορίες που υπέπεσαν στην αντίληψη του για την παράνομη λειτουργία λογιστικού γραφείου στο Βóλο, με τη συνδρομή της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Φοροτεχνικών Ελευθέρων Επαγγελματιών Π.Ο.Φ. και των εκπροσώπων της στο Οικονομικó Ελλάδος Ο., προέβη στις απαιτούμενες ενέργειες, των οποίων ήταν η διακοπή λειτουργίας του λογιστικού γραφείου, απó πρóσωπο που δεν διέθετε τα ουσιαστικά και τυπικά προσóντα άσκησης του επαγγέλματος.

.Σ. διαβεβαιώνει τα μέλη του αλλά και τους συναλλασσóμενους με αυτά , óτι είναι και παραμένει σε επαγρύπνηση, καταβάλλοντας κάθε δυνατή προσπάθεια, προκειμένου μεταξύ άλλων να διασφαλίζεται η εύρυθμη και σύννομη λειτουργία του κλάδου μας».

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Καμπανάκι Γραβάνη προς ανεμβολίαστους: Το 4ο κύμα θα σας αφορά αποκλειστικά #ανεμβολίαστοι - https://t.co/GzeJxGwkjl -

  • Σε τροχιά καύσωνα η χώρα #καύσωνας - https://t.co/FjrVO0SVFw -

  • Γλυκά Νερά: Ο 33χρονος ξήλωσε την κάμερα στο σαλόνι #ΓλυκάΝερά - https://t.co/AZTHB5Moat -

"Αλιεύοντας" την είδηση