Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ » Λευκό θάνατο θα έριχναν στην πιάτσα των τοξικομανών
Λευκό θάνατο θα έριχναν στην πιάτσα των τοξικομανών

Λευκό θάνατο θα έριχναν στην πιάτσα των τοξικομανών

Γι κτοχή και διακίνηση ηρωίνης συνελήφθη 33χρονος από αστυνομικούς της ΟΠΚΕ, ο οποίος βρέθηκε να έχει μία νάιλον συσκευασία με ποσότητα ηρωίνης βάρους 51,33γρ., που αντιστοιχεί σε 510 δόσεις περίπου.

Όπως προέκυψε κατά την προανάκριση, ο 33χρονος μετέβη στην μαζί με έναν 44χρονο προκειμένου να παραλάβουν την ηρωίνη από έναν 32χρονο Βολιώτη που διαμένει στην , ώστε να την διακινήσουν σε τοξιοκομανείς του .

Ο 44χρονος παρέμεινε στην Αθήνα, ενώ κατά την επιστροφή του συνελήφθη ο 33χρονος.

Σε βάρος του 44χρονου και του 32χρονου σχηματίστηκε δικογραφία κι αναζητούνται στο πλαίσιο του αυτοφώρου.

H ποσότητα της ηρωίνης κατασχέθηκε, ενώ προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Δίωξης αρκωτικών .

Συνελήφθησαν με πλαστά διαβατήρια για Μόναχο

Συνελήφθησαν χθες στον Κρατικό Αερολιμένα της Σκιάθου, από αστυνομικούς του Α.Τ. Σκιάθου, δύο Σύριοι, ηλικίας 39 και 24 ετών, και δύο Αφγανοί ηλικίας 34 και 28 ετών κατηγορούμενοι για τα αδικήματα της πλαστογραφίας και της ς του νόμου περί αλλοδαπών.

Ειδικότερα, οι συλληφθέντες επιχείρησαν να εξέλθουν παράνομα από την ελληνική επικράτεια με προορισμό το Μόναχο, επιδεικνύοντας κατά τη διάρκεια του διαβατηριακού ελέγχου πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα, τα οποία κατασχέθηκαν.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου, ενώ την προανάκριση διενεργεί το Α.Τ. Σκιάθου.

Συλλήψεις για αγορανομικές και υγειονομικές παραβάσεις

Τέλος,στο πλαίσιο ελέγχων από αστυνομικούς της Διεύθυνσης Αστυνομίας ς σε καταστήματα αγορανομικού κι υγειονομικού ενδιαφέροντος συνελήφθησαν συνολικά έξι άτομα, εκ των οποίων ένα στη Σκιάθο, ένα στις Μηλιές κι ένα στην , για αγορανομικές και υγειονομικές παραβάσεις.

Ειδικότερα συνελήφθησαν τέσσερα άτομα για στέρηση άδειας λειτουργίας καταστήματος και δύο άτομα για υγειονομικές παραβάσεις.

"Αλιεύοντας" την είδηση