Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » FEATURED » Λαζαρίδης: Δεν εξαγοράστηκα, δεν παραδίδω την έδρα μου
Λαζαρίδης: Δεν εξαγοράστηκα, δεν παραδίδω την έδρα μου

Λαζαρίδης: Δεν εξαγοράστηκα, δεν παραδίδω την έδρα μου

«Δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα», δήλωσε σήμερα ο ανεξάρτητος πλέον βουλευτής, ιώργος Λαζαρίδης που αποχώρησε χθες από την ΚΟ των ΑΝΕΛ αναφερόμενος στα σενάρια περί  χρηματισμού του.

«Τήρησα τους και δεν θα πέσω στο επίπεδο που πέφτουν αυτοί οι άνθρωποι», σημείωσε ο κ. Λαζαρίδης στον ΑΝΤ1, τονίζοντας ότι, «ακόμη και στην επιστολή παραίτησής μου δεν προσβάλω κανέναν».

Αναφερόμενος στους λόγους που δεν παραιτήθηκε νωρίτερα και δεν στήριξε την πρόταση μομφής κατά της κυβέρνησης επεσήμανε:

«Είχαμε συμφωνήσει με τον το 2015 να βγάλουμε τη χ από τα μνημόνια. Επομένως αυτός που θα στήριζε την πρόταση μομφής θα έθετε σε κίνδυνο την 4η . Αν τη στήριζα, θα παραζα τη συμφωνία που είχαμε κάνει με τον και μεταξύ μας. Άρα δε θέτω σε κίνδυνο την εξέλιξη της 4ης ς και την κατάλληλη στιγμή προσπαθώ να κρατήσω τις κόκκινες γραμμές».

Τόνισε επίσης ότι «ένιωσε προσβεβλημένος όταν αποκλείστηκε η της συμφωνίας με τη διευρυμένη ψήφο των 180 βουλευτών».

Κληθείς να απαντήσει στον βουλευτή των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, Κώστα Κατσίκη που βρισκόταν στην ίδια εκπομπή, στο  γιατί δεν παραδίδει την έδρα του, απάντησε ότι δεν θα την παραδώσει, αλλά θα κάνει «ό,τι προβλέπεται από το και τον κανονισμό της Βουλής».

Πηγή: kathimerini.gr
PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση