Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » FEATURED » Λαοθάλασσα απόψε στην παραλία του Βόλου
Λαοθάλασσα απόψε στην παραλία του Βόλου

Λαοθάλασσα απόψε στην παραλία του Βόλου

Παρά το τσουχτερό κρύο απόλαυσαν τον Σάκη Ρουβά

Λαοθάλασσα απόψε στην του Βόλου, με ανθρώπους κάθε ηλικίας , προκειμένου να απολαύσουν από κοντά τον Σάκη Ρουβά , ο οποίος δήλωσε ενθουσιασμένος από την υποδοχή και τη συμμετοχή και υποσχέθηκε το Καλοκαίρι να ξαναβρεθεί στην πόλη για να δώσει μια συναυλία.

Από νωρίς το απόγευμα κόσμος κάθε ηλικίας, αψηφώντας το τσουχτερό κρύο, άρχισε να συρρέει στη στο άγαλμα όπου δεσπόζει φωταγωγημένη η Αργώ και ο Σάκης έδωσε το δικό του ξεχωριστό σόου, ενώ έπαθε πλάκα από τα δεκάδες βεγγαλικά που έλαμψαν στον νυχτερινό ουρανό.

Η περνούσε τα σώματα πάγωναν, αλλά οι καρδιές ήταν ζεστές και όλοι αδημονούσαν να δουν τον αγαπημένο τους καλλιτέχνη.

Η βραδιά άρχισε με την Σύλβια Τσιμπανάκου και την ορχήστρα του Δημοτικού Ωδείου και στη συνέχεια ο Άη Βασίλης κατέβηκε με σκοινιά από το κτήριο Παπαστράτου, ρίχνοντας στον κόσμο λιχουδιές που είχε στον σάκο του.

Στη συνέχεια ο Αχ. Μπέος ανέβηκε στη σκηνή , χαιρέτησε τον κόσμο κι ευχήθηκε ειρήνη, ενώ ο Σάκης κατέφθανε δια θαλάσσης συνοδεία αλιευτικών σκαφών.

Πριν φτάσει δια θαλάσσης ο Σάκης Ρουβάς, ο Αχιλλέας Μπέος χαιρέτισε τον κόσμο που είχε συγκεντρωθεί, παρά το τσουχτερό κρύο και έστειλε μήνυμα ειρήνης σ' όλη την Ελλάδα, ενώ ευχήθηκε οι μέρες που βιώνει ο Ελληνικός λαός να μην ξανάρθουν ποτέ, καθώς και υγεία και χαρά σ' όλο τον κόσμο και ζεστασιά σ' όλα τα και τις οικογένειες.

Ο Αχ. Μπέος ευχαρίστησε τα παιδάκια που βρέθηκαν στη σκηνή της ς ντυμένοι ΑγιοΒασίληδες, τους χορευτές και τη Συμφωνική Ορχήστρα του Δήμου Βόλου.

Ο σε αργία δήμαρχος έστειλε μήνυμα ότι ο Βόλος μπορεί, μπορούμε όλοι μαζί, λέγοντας ότι αυτή η πόλη είναι η ομορφότερη της Ελλάδας και πρόσθεσε ότι η σημερινή Δημοτική Αρχή έχει όλα τα προσόντα μαζί με τους Βολιώτες, γιατί χωρίς τον κόσμο δεν μπορεί να δημιουργήσει ότι στερήθηκαν τόσα χρόνια και να κάνει όλο τον κόσμο να μιλάει γι' αυτή την πόλη και να φιλοξενήσει χιλιάδες κόσμου.

Στη συνέχεια ο Αχ. Μπέος κάλεσε τον κόσμο να κοιτάξει προς τη θάλασσα όπου πλησίαζε στην προβλήτα ομάδα καϊκιού και βαρκών με βεγγαλικά, στο οποίο βρισκόταν ο Σάκης Ρουβάς τον οποίο υποδέχτηκε και ανέβηκαν μαζί στην εξέδρα που είχε στηθεί.

Στη θέα του επικράτησε πανζουρλισμός και όλοι σπρώχνονταν για να έχουν μια φωτογραφία του αγαπημένου τους καλλιτέχνη. Ο Σάκης Ρουβάς ανέβηκε στη σκηνή κι ευχαρίστησε τον Αχ. Μπέο για την πρόσκληση και τον κόσμο για την υποδοχή που του επιφύλαξε και στη συνέχεια τα δεκάδες βεγγαλικά έκαναν τη νύχτα μέρα αφήνοντας τους πάντες έκθαμβους.

Στη συνέχεια ο Αχ. Μπέος κάλεσε στη σκηνή τους δημοτικούς συμβούλους της πλειοψηφίας και ο Σάκης Ρουβάς άναψε τα φώτα της Αργούς, του Χριστουγεννιάτικου δένδρου και του στολισμού της πόλης.

Ο Σάκης Ρουβάς τραγούδησε με το κοινό, που ξεπέρασε τις 10.000, τον μικρό τυμπανιστή και στη συνέχεια το κάλεσε να περπατήσουν όλοι μαζί μέχρι το Χριστουγεννιάτικο δέντρο απέναντι από το Δημαρχείο.

Συγκεκριμένα τραγούδησε εορταστικά τραγούδια συνοδευόμενος από τη Συμφωνική Ορχήστρα Βόλου και στη συνέχεια είπε ότι ήρθε σε μια πόλη με τον κόσμο να γιορτάζει και τόνισε ότι του θύμισε συναυλία.

Η βόλτα για το Χριστουγεννιάτικο δέντρο ξεκίνησε από την οδό Ιάσονος και κατευθύνθηκε στην οδό Δημητριάδος, Στην πομπή προπορεύονταν πέντε άμαξες με άλογα που μετέφεραν τις Αγιοβασιλίτσες , οι οποίες πετούσαν στον κόσμο καραμέλες και σοκολάτες.

Πολλοί από τους πολίτες, με γιορτινή διάθεση, έφτασαν στο Χριστουγεννιάτικο δέντρο και άλλοι κατευθύνθηκαν προς το Χωριό του Άη Βασίλη.

Εκεί ο Σάκης Ρουβάς ανέβηκε στη σκηνή και τραγούδησε δύο τραγούδια και αποθεώθηκε από τον κόσμο, ενώ στη συνέχεια μετέβη στο ξενοδοχείο “Volos Palace”, όπου δόθηκε τύπου. Κάποια στιγμή ο καλλιτέχνης ένιωσε μια μικρή ζαλάδα και κάθησε σε μία πολυθρόνα έως ότου συνέλθει.

rouvas3rouvasrouvas2rouvas1rouvas-kaikivengaliko

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση