Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » Λαϊκή Συνέλευση Αγ. Ανδρέα: Στα ΚΑΟΑ στο Μαλάκι να γίνει το hot spot
Λαϊκή Συνέλευση Αγ. Ανδρέα: Στα  ΚΑΟΑ στο Μαλάκι  να γίνει  το  hot spot

Λαϊκή Συνέλευση Αγ. Ανδρέα: Στα ΚΑΟΑ στο Μαλάκι να γίνει το hot spot

Στ ΚΑΟΑ στο Μλάκι να γίνει το προσφύγων-μεταναστών, ζητούν οι του Αγίου Ανδρέα στη Φυτόκο, ενώ σήμερα το απόγευμα πάρθηκε ομόφωνα η συγκεκριμένη πρόταση από τη Λαϊκή Συνέλευση.

Ο πρόεδρος του Αγροτικού, Πολιτιστικού και Αθλητικού Συλλόγου Φυτόκου Παν. Μαστροπαναγιώτης τόνισε ότι οι αιφνιδιάστηκαν από την είδηση ότι θα γίνει στην περιοχή hot spot και πρόσθεσε ότι το είναι πολύ αρνητικό στους κατοίκους , γιατί πέρα από την υποβάθμιση της περιοχής ανησυχούν και για τυχόν έκνομες πράξεις από πλευράς προσφύγων.

O ίδιος είπε ότι οι άνθρωποι αυτοί μπορούν να φιλοξενηθούν αφού είναι για μικρό χρονικό διάστημα στα ΚΑΟΑ στο Μαλάκι που χρησιμοποιείται μόνο τους καλοκαιρινούς μήνες κι έχει κι έτοιμες υποδομές, ενώ σημείωσε ότι κάτοικοι μετέβησαν στο του Βόλου και βρέθηκαν με τον Αχ.Μπέο όπου τον ενημέρωσαν για την πρότασή τους, την οποία είπε ότι θα φέρει σε αυριανή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου.

ωρίτερα, το λόγο πήρε ο εφημέριος του Ι. . του Αγίου Αντρέα π. Ιωάννης ο οποίος τόνισε ότι παίζονται παιχνίδια και ο κόσμος πρέπει να μείνει ενωμένος και να μην επηρεαστεί από τα κόμματα ενώ εκτίμησε ότι τελικά δεν θα χρησιμοποιηθεί ο χώρος των 11 περίπου στρεμμάτων για τη φιλοξενία προσφύγων και μεταναστών

Η πρόταση του Λαϊκής Συνέλευσης είναι το προσφύγων-μεταναστών να γίνει στα ΚΑΟΑ στο Μαλάκι , όπου είναι εκτός κατοικημένης περιοχής και οι εγκαταστάσεις είναι έτοιμες , οπότε ο χώρος είναι κατάλληλος για εγκατάσταση προσφύγων.

hotspot (2)

hotspothotspot

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση