Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » Λαϊκή Συνέλευση Αγ. Ανδρέα: Στα ΚΑΟΑ στο Μαλάκι να γίνει το hot spot
Λαϊκή Συνέλευση Αγ. Ανδρέα: Στα  ΚΑΟΑ στο Μαλάκι  να γίνει  το  hot spot

Λαϊκή Συνέλευση Αγ. Ανδρέα: Στα ΚΑΟΑ στο Μαλάκι να γίνει το hot spot

Στα ΚΑΟΑ στο να γίνει το κέντρο φιλοξενίας προσφύγων-μεταναστών, ζητούν οι κάτοικοι του στη Φυτόκο, ενώ σήμερα το απόγευμα πάρθηκε ομόφωνα η συγκεκριμένη πρόταση από τη Λαϊκή Συνέλευση.

Ο πρόεδρος του Αγροτικού, Πολιτιστικού και Αθλητικού Συλλόγου Φυτόκου Παν. Μαστροπαναγιώτης τόνισε ότι οι κάτοικοι αιφνιδιάστηκαν από την είδηση ότι θα γίνει στην περιοχή hot spot και πρόσθεσε ότι το κλίμα είναι πολύ αρνητικό στους κατοίκους , γιατί πέρα από την υποβάθμιση της περιοχής ανησυχούν και για τυχόν έκνομες πράξεις από πλευράς προσφύγων.

O ίδιος είπε ότι οι άνθρωποι αυτοί μπορούν να φιλοξενηθούν αφού είναι για μικρό χρονικό διάστημα στα ΚΑΟΑ στο που χρησιμοποιείται μόνο τους καλοκαιρινούς μήνες κι έχει κι έτοιμες υποδομές, ενώ σημείωσε ότι κάτοικοι μετέβησαν στο Δημαρχείο του Βόλου και βρέθηκαν με τον Αχ.Μπέο όπου τον ενημέρωσαν για την πρότασή τους, την οποία είπε ότι θα φέρει σε αυριανή του Δημοτικού Συμβουλίου.

Νωρίτερα, το λόγο πήρε ο εφημέριος του Ι. Ν. του Αγίου Αντρέα π. Ιωάννης ο οποίος τόνισε ότι παίζονται παιχνίδια και ο κόσμος πρέπει να μείνει ενωμένος και να μην επηρεαστεί από τα κόμματα ενώ εκτίμησε ότι τελικά δεν θα χρησιμοποιηθεί ο χώρος των 11 περίπου στρεμμάτων για τη φιλοξενία προσφύγων και μεταναστών

Η πρόταση του Λαϊκής Συνέλευσης είναι το κέντρο φιλοξενίας προσφύγων-μεταναστών να γίνει στα ΚΑΟΑ στο Μαλάκι , όπου είναι εκτός κατοικημένης περιοχής και οι εγκαταστάσεις είναι έτοιμες , οπότε ο χώρος είναι κατάλληλος για εγκατάσταση προσφύγων.

hotspot (2)

hotspothotspot

[Fancy_Facebook_Comments language="el_GR"]
PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Συνεργασία με επαγγελματίες αδειούχους πιστοποιημένους ψυκτικούς - https://t.co/GL74PT5ehT -

  • Διεξαγωγή Πανελλαδικών Εξετάσεων Γενικών Λυκείων στη Μαγνησία #πανελλαδικέςεξετάσεις - https://t.co/uQbSVNTRUd -

  • Εθελοντική αιμοδοσία στην Κάτω Γατζέα #ΕθελοντικήΑιμοδοσία #ΚάτωΓατζέα - https://t.co/99dUuzrwsv -

"Αλιεύοντας" την είδηση